Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fél éves kicsikémet túlságosan...

Fél éves kicsikémet túlságosan is érdekli a TV. Eléggé rá van tapadva, tapasztalatok? Nálatok is van ilyen? Mit tegyek? (azon kívül hogy kikapcsolom)

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 09:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A kérdésemre is válaszoljatok légyszi!
2010. okt. 23. 12:49
 12/17 anonim ***** válasza:

sztem nem tesz jót, mi nem tévézünk csak este, ha már alszik a kislányom. amúgy attól függetlenül, hogy nem megy nálunk mindig a tévé, és nem is az ő szobájában van nyilván, nagyon sokáig nagyon sokszor ébredt éjjel, szóval lehet összefüggés, de nem feltétlenül attól van.

22 hónapos a kislányom

2010. okt. 23. 12:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Azt tudom tanácsolni, hogy szoktasd le minél előbb. Az én lányom mióta megszületett tv mellett van, mert ketten vagyunk itthol egész nap és igy nem unatkoztunk, meg "hang" volt a lakásban. Kb fél évesen kezdte figyelniő is, addig nem érdekelte. Aztán jött a zene csatorna nézése/hallgatsa, később meg a Bebe tv (az agyam is lezsibbadt tőle). Most majdnem 2 éves és Minimax a kedvenc (hagyom, annyira nem káros), de például tegnap 11-ig nézte a megasztárt és ugrált az ágyon. Mondja hogy "kapcs" mikor éppen nem énekelnek. Hisztizik ha nem azt nézzük amit ő akar. Szóval vedd a kezedbe az iránytást, a távirányitót :)
2010. okt. 23. 12:58
 14/17 A kérdező kommentje:
úgy lesz köszi :)
2010. okt. 23. 14:15
 15/17 anonim ***** válasza:
25%

Szia, én már írtam. Mi is ketten vagyunk itthon egész nap, de nem megy a tv. Én sem nézem. Inkább úgy ütemezem a sétát,hogy ne legyen benne az alvás, így az együtt töltött időben van egy sétálás-nézelődés is. Sokszor szinte egész nap kint vagyunk. Benn is játszunk, vagy ha ő eljátszik, én olvasok, vagy takarítok, főzök. A gyerekdalok és mondókákat a vasalás vagy főzés idejére hangolom.

De ha te sokat tévézel,a gyerek is sokat fog. Kapcsold ki és inkább hallgass zenét vagy hofi kabarékat, vagy idegennyelv leckét.

sok sikert.

2010. okt. 23. 16:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

9 hós, de nem érdekli, pedig ha otthon vagyunk, megy egész nap (miattam:))

rakj be neki mese dvd-ket.

2010. okt. 23. 17:35
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
Az én 8hós babám fél napot biztos nézi a tv-t játék közben,de csak Tom és Jerryt.Nagyon érdekli,nagyon szereti.És az éjjelt végigalussza.
2010. okt. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!