Fél éves kicsikémet túlságosan is érdekli a TV. Eléggé rá van tapadva, tapasztalatok? Nálatok is van ilyen? Mit tegyek? (azon kívül hogy kikapcsolom)
sztem nem tesz jót, mi nem tévézünk csak este, ha már alszik a kislányom. amúgy attól függetlenül, hogy nem megy nálunk mindig a tévé, és nem is az ő szobájában van nyilván, nagyon sokáig nagyon sokszor ébredt éjjel, szóval lehet összefüggés, de nem feltétlenül attól van.
22 hónapos a kislányom
Szia, én már írtam. Mi is ketten vagyunk itthon egész nap, de nem megy a tv. Én sem nézem. Inkább úgy ütemezem a sétát,hogy ne legyen benne az alvás, így az együtt töltött időben van egy sétálás-nézelődés is. Sokszor szinte egész nap kint vagyunk. Benn is játszunk, vagy ha ő eljátszik, én olvasok, vagy takarítok, főzök. A gyerekdalok és mondókákat a vasalás vagy főzés idejére hangolom.
De ha te sokat tévézel,a gyerek is sokat fog. Kapcsold ki és inkább hallgass zenét vagy hofi kabarékat, vagy idegennyelv leckét.
sok sikert.
9 hós, de nem érdekli, pedig ha otthon vagyunk, megy egész nap (miattam:))
rakj be neki mese dvd-ket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!