Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gáz, ha fekve etetem a kicsiké...

Gáz, ha fekve etetem a kicsikémet? Mármint nincs meg ölben, hanem fekszik és úgy eszik cumiból.4 hós

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 09:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%
fekve tilos etetni és itatni!! Fulladásveszélyes! Kicsit meg kell emelni a babát.
2010. okt. 2. 09:22
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Én is szoktam fekve etetni,itatni,oldalra van fordulva a feje,nyugodtan iszik igy.Szerintem ha mellette van az ember nem lehet baj.
2010. okt. 2. 09:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Na, most légy okos és döntsd el, kinek van igaza...:)

Mondok egy köztes megoldást, ahogy én csinálom. Van egy pihenőszékünk, újszülött kortól használható, dönthető. Abban fekszik a baba, és megemeled annyira, hogy kényelmes legyen, de ne feküdjön teljesen. Úgy ehet, ihat nyugodtan. Persze legyél ott mellette... Szerintem nagyon megéri ilyet venni, mi újszülött korától használjuk, most 1O hós és még mindig szeret beleülni, Chicco márkájú és nem is drága, a legegyszerűbb fajta.

2010. okt. 2. 09:47
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
Az én babám is 4 hónapos és kb 2 hónapos korától fekve etetem cumisüvegből, persze mindig mellette vagyok. Előfordult párszor, hogy félrenyelt, de olyankor hamar felemeltem. Nyugodtan eszik legtöbbször, így nekünk is könnyebb, mert súlyos a baba (meghaladta a 8 kg), és alig tudnánk ölben tartani. Mindenképpen figyeljed mig eszik, és nem lehet baj belőle, ha fekve eszik. Jó megoldás a dönthető szék is, mi is használjuk néha.
2010. okt. 2. 09:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Fektesd rá egy nagy párnára amit picit megdöntesz a kanapén. de teljesen hanyatt ne egyen!!
2010. okt. 2. 10:43
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
Az én lányom is fekve eszik mindig, ha cumisüvegből kap. 7 hós múlt már és semmi baja. Ülve is félre tud nyelni ugyanúgy! Természetesen ott ülök mellette amíg meg nem eszi a kajcsit. Csak kanalast kapja az etetőszékből.
2010. okt. 2. 10:43
 7/14 anonim ***** válasza:
22%
nálunk fekve iszik, ülve eszik:)
2010. okt. 2. 11:11
 8/14 A kérdező kommentje:
Sosem nyelt félre még. Azért kérdeztem, hogy a torkának nem rossz-e esetleg, vagy a gyomorszájának, vagy a hasijának.
2010. okt. 2. 11:50
 9/14 anonim ***** válasza:
22%
Az én kisfiam tápszeres volt így cumisüvegből evett mindig és fekve,nem volt semmi a feje alatt.Mindig ott voltam mellette amíg meg nem ette.Most 20 hónapos és reggel-este így issza a kakaóját.
2010. okt. 2. 13:04
 10/14 DanaS ***** válasza:
22%

Nálunk egyszer jött a védőnő miközben a fekve etettem a fiamat. (kézben nyűglődött, rugdosott, kapálózott...fekve teljesen nyugodt volt) A védőnő nem azt kifogásolta hogy jaj félre fog nyelni, hanem az anyai kötődésről blablázott valamit. Szerintem ez hülyeség. Láthatóan jobb/könnyebb/egyszerűbb volt mindkettőnknek.

Szerintem semmi baja nem lesz, persze igen mellette kell lenni.

2010. okt. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!