Gáz, ha fekve etetem a kicsikémet? Mármint nincs meg ölben, hanem fekszik és úgy eszik cumiból.4 hós
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 09:18
11/14 anonim válasza:
Nem értem, miért lettek lepontozva a fekve etetők? Én is etettem így egész sokáig, sőt anyósom is. Ölben v. etetőszékben egyszerűen nem maradt. Nagyon ügyesen evett-ivott, ha köhögött nem attól volt, mert most is szokott az etetőszékben, ha megvan fázva.
12/14 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért nincsenek ölben a babák. Nem azért, mert tudnak fekve enni, hanem mert szükségük van az anyukájuk kedves, szerető ölelésére. Szerintem az a védőnő, nem csak blablázott.
13/14 DanaS válasza:
De ha egyszer nem maradt! :) Szerintem nem kell olyan egyoldalúan nézni ezt az egészet. Mindenkinek azt kell tennie amit jónak lát. Az én fiam csak fekve volt képes enni nyugodtan. Ennyi! Nem lettem volna hajlandó ráerőltetni azt hogy az ölemben egyen ha nem akar és mert mások szerint ez így meghittebb.
14/14 anonim válasza:
Oldalt vagy hanyattfekvesben volt ,amikor etettetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!