Napközben mennyit alszik 13-14 hónapos babátok? Reggel mikor kel és este mikor fekszik?
13 hónapos a kisfiam.Reggel 7-7.30-kor kel,délben alszik 1,5-2 órát,és este fél 10-kor fekszik le.Egyszer mindenképp,de van hogy többször is ébred még,egy kicsit szopizik és alszik újra.
Nálatok hogy telik a nap?
13 és fél hónapos, fél 9kor kel, délben és du. 5 körül alszik 1-1,5 órát. Este Ő is fél 10kor fekszik és éjjel is kéri a cicit 1-2-3x. Erről szeretném nagyon leszoktatni. Az az érdekel, hogy 8 hónapos koráig átaludta az éjszakát, este fél 10-től reggel 8-ig. Azóta megy ez az éjszakai ébredés. :(
Tápszert sosem kapott, 7 hónaposan kezdtem hozzátáplálni, ma már mindent eszik, de szopizik is.
Akkor ugyanott tartunk! :) Kicsit megvígasztal, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Nem tudom az éjszakai ciciről leszoktatni, ha csak próbálom visszaaltatni, bőg és könyörög, hogy vegyem ki a kiságyból. Néha már nagyon fáradt vagyok, de főleg őt sajnálom, mert neki sem jó, hogy éjjel többször is felébred.
A védőnő szerint az idegrendszer fejlődése + a fogzás állhat a háttérben, de azt nem tudta megmondani, meddog tart.
Szólj kérlek, ha van valami ötleted, addig is kitartás!!!
Sajnos én sem tudom mit lehetne tenni,én nem bírom sokáig hallgatni hogy sír,és egyértelmű hogy a cici kell neki,mert utána megnyugszik.Csak abban bízom hogy kinövi előbb-utóbb.
Nálunk úgy kezdődött a probléma kb 8 hónapos korában,hogy éjszaka annyit forgolódott a kiságyban hogy mindig beütötte magát,és erre felébredt,sírt,csak cicivel tudtam megnyugtatni.Volt hogy félóránként keltünk,olyan voltam mint a zombi.Aztán magam mellé vettem a nagy ágyba,apa már amúgy sem aludt velünk egy ideje a rengeteg kelés miatt.Na ott már volt hogy 3 órát is aludtunk egyhuzamban.Most viszont egy hete átpakoltuk az egész házat,egyedül maradt a szobában,kapott egy franciaágyat.Azóta volt hogy csak hajnal 4-kor kelt először,pici szopi,aztán alvás 7-7.30-ig.De volt olyan is kétszer kelt,de ennél többször nem.Lehet hogy jobb mindannyiunknak így.
Ti hogy alszotok?Külön vagy együtt?
Komolyan mondom, mintha én írtam volna a soraidat.... Ugyanez, beveri magát a kiságyba, hol oldalt, hol a buksiját és azonnal cicizni akar. Én is magam mellé veszem, ott alszik 3-4-5 órát is egyben, mert elfér forgolódni. Apa már régen az emeleten alszik, mert nem tud velünk pihenni (illetve Ő is horkol, szóval mindenkinek jobb ez így).
Mi is egy nagyobb ágyon gondolkodunk, de nem akarom még, hogy külön szobában aludjon. :( Olyan rövid volt ez a "csecsemő" időszak, és nagyon örülök, hogy velem alszik, de tudom, hogy ez így nem megoldás. :(
Igen, a járás és általában a nagymozgások okozzák, illetve ezzel kapcsolatban az idegrendszer fejlődése, nekem is ezt mondták. Sajnos jópár hónapja tart, előtte nagyon jól aludt mindig.
Ezek szerint csak remélhetjük, egyszer visszatér a régi rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!