Tényleg igaz, hogy a málnalevél teától gyengébbek a fájások?
Én a 36. héttől iszom.Így kezdtem:36. h 1 bögre,37.h 2 bögre,38.h 3 bögre,39. hét 1liter
Vasárnapra vagyok kiírva,néha vannak fájásaim de semmi komoly.Majd megírom,hogy használt e :)
Én úgy tudom,hogy nem a fájdalmat enyhíti,hanem a tágulást gyorsítja.
A 36.héttől ittam,de volt,hogy kimaradt pár nap,mert iszonyatos íze volt:)
39 hétre szültem,úgy mentem be a kórházba,hogy semmi fájásom nem volt,de már 2 ujjnyira nyitva voltam.
8-kor burkot repesztettek és 10.05-kor megszületett a Kisfiam.
Nem tudom,hogy a teától volt-e,de a másodiknál is kifogom próbálni:)
Az kimaradt,hogy én egy fél literes üveggel csináltam,és azt 1 nap szépen megiszogattam.
Utolsó voltam
Én 36,5 hetesen kezdtem és mivel szerettem volna picit hamarabb szülni, elég gyorsan növeltem az adagot.Nekem csak jóslókat csinált, pedig hallottam olyanról akinek meg is indította a szülést.
A lényeg, hogy 5 óra alatt nyíltam ki 1 ujjnyiról 4 ujjnyira és brutális fájásaim voltak.Hogy a teától vagy sem azt nem tudom, mindenesetre én nem tartottam hosszúnak a vajúdást.
Sajnos végül császár mellett döntöttek, mikor már fent voltam a szülőágyon, de a doki szerint gyorsan meglett volna, ha nem tekeri kezére-lábára a zsinórt a kisasszony.
Úgyhogy én csak ajánlani tudom a teát, de nem biztos, hogy neked is úgy hat majd mint másnak.
Egy 2,5 hetes kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!