Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van különbség jósló és valódi...

Van különbség jósló és valódi fájás között? Máshol fájnak? Hol? A felső részen vagy inkább alul a medencénél?

Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 10:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én hamarabb mentem be a kórházba december 22.-én reggel. 5 percenként jött a fájás 3 órán keresztül gondoltam ez már az lehet.beértünk rátetettek nst-re ami mutatta is a fájást. ami jósló fájás az kb 30as erősségű na nekem 60 as erősségűek voltak.Ott is kellett maradnom.december 23.-án 13:24-kor megszületett a kislányunk.akkor egy nő nőgyógyász azt mondta nekem,hogy az igazi fájások annyira fájnak,hogy a fájáskor se beszélni se semmi másra nem tudsz gondolni csak a fájásra.akkor van igazi fájás ha már tudathasadásod van :)

Vicces de tényleg így van.

3hetes manó anyukája

2011. jan. 17. 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Megérzed azt,hogy melyik fájás után mész szülni. Nekem nagyon fájt. Az ágyról majd letörtem a vasat, pedig elég vékonyka vagyok:)Alig vártam, hogy elmúljon és sajnos jött a következő:S 8 hónapos baba anyukája
2011. jan. 17. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem mindenki szervezete viselkedik "tankönyv szerint". A jósló elmúlik és kevésbé fáj, de az is lehet rendszeres- nekem az volt szülés előtt 3 nappal 5-6 órán keresztül, valamint a szülőfájások is lehetnek rendszertelenek a kádfürdő és több óra letelte után is. Ha nem lett volna fogadott dokim én kb. 30 órát vajúdhattam volna egyre erősödő, de rendszertelen 2-4-5-7 perces 40-60 másodpercig tartó fájásokkal.

15 óra szenvedés után még csak 2-3 cm-re voltam kitágulva; bementünk a kórházba, ahol burkot repesztett és 3 óra múlva már babáztam!

Nem az számít, hogy hol fáj, már ilyenkor is van anyai ösztön, megérzed, hogy mikor van itt az idő- legalábbis nálam így volt- tudtam, amikor elkezdődött, hogy ezek már nem múlnak majd el, igaz akkor iszonyú erős hidegfront is volt.

2011. jan. 18. 07:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves 7:12!

Azt írod, neked is 40-60 mp-ig tartó fájásaid voltak, tehát az mindenképpen a "rendes fájások" jele.

Nem bántás akar lenni, csak leveledből úgy tűnik, mintha minden teljesen meghatározhatatlan lenne, Kérdező meg a végén azt gondolja, hogy ez teljesen megfejthetetlen... (mármint, hogy mikor indul a szülés :o)

2011. jan. 18. 09:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is durvább az igazi, én sem kevertem, mert amikor beindult, akkor azt mondtam ejjjhaaa....ez kemény, ilyet még nem éreztem.Fájni szerintem ugyanott fáj, én a hasam nem is éreztem, a derekam , na az ment szét.Fura, de az volt a jó ha a párom szinte ütötte, akkor tudtam elviselni.mizu, egyben vagy még?
2011. jan. 29. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!