Van különbség jósló és valódi fájás között? Máshol fájnak? Hol? A felső részen vagy inkább alul a medencénél?
Ha méred az idejét, a jóslónál egy keményedés 20-30 másodperc, a "rendes fájás" 40-60 mp-ig is eltart, és mint már írták, rendszeres időközönként jön.
Én mindkét szülésemnél egyértelműen felismertem a "rendes fájást", mert sokkal nagyobb erővel belém hasított.
Ez Nálad nem biztos, hogy pont így lesz, de észlelni fogod, amikor indul.
Hányadik héten vagy?
Köszönöm. És hol érzitek a fájdalmat? Mert a CTG-t "fenn csinálják", ahol a keményedést érzem, az olyan feszítő érzés, viszont lenn, a medencémnél meg mensiszerű fájdalmakat és belenyilallásokat is érzek.
Én ez utóbbiaktól ijedtem meg tegnap, mert kb 5-10 percenként órákon át fájt, de sak 10-15 mp-ig, vagy 4 alkalommal egymás után. Nem múlt el sétára, ülésre, fekvésre sem, aztán összegömbölyödtem és úgy igen.
Ez volt a jósló vagy inkább a keményedés, ami ugyan nem fáj, de azt mérik a kórházban?
38 hetes km.
A jóslónak az is egy tulajdonsága, hogy bizonyos pozícióváltásra elmúlik. Amikor "rendes fájás" van, ha fejre állsz sem múlik. :o)
Amit leírtál, teljesen normális. Azért fáj "lent", mert tágul a medencéd, hiszen hamarosan itt az idő. :o)
Amikor ilyen nagyon kellemetlen, beülhetsz egy kád meleg (de nem tűz forró) vízbe, az enyhíti a jóslókat.
Én mindkét szülésem előtt a kádban üldögéltem, és ott vártam meg a 2-3 perceseket, és akkor indultunk be.
Szép szülést Neked (én 38-on szültem mindkettőt :o)
Ez ilyenkor a nehéz része. Másodjára az utolsó 3 hetet így töltöttem. Szóval ez most akár ma is beindulhat, de ki is húzhatod a végéig. Pihenj sokat, hogy legyen erőd a nagy pillanatra!
Legjobbakat!
harmadik
Köszi :)
Elmúlak éjjel, reggel óta csak ilyen kis tompa bizsergést éreztem...
A csomagom azért elővettem a szekrényből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!