Aki a Veszprémi korházba szült fogadott doki nélkül, milyen tapasztalatotok van?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 09:55
1/5 anonim válasza:
Két babát szültem ott, nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. Ha konkrét kérdésed van, kérdezz nyugodtan, akár priviben, szívesen válaszolok.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ment privibe a kérdésem!:)
2011. jan. 17. 12:17
3/5 anonim válasza:
2szer szültem Veszprémben, az elsőt nagyon korán sajnos.A tapasztalataim ettől függetlenül pozitívak voltak.
A másodikat indítani kellett, de szintén csakis pozitív élményeim voltak!!!
Mikorra vagy kiírva?
4/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Február 5-re,akkor megnyugodtam hogy semmien hátrányom nem származaik hogy nincs fogadott dokim!
2011. jan. 18. 04:28
5/5 naviki válasza:
Szia! Igaz, nekem volt fogadott dokim (Vincze doktor), de nem csak ezért voltak kedvesek és segítőkészek A szülésznők, csecsemősök..... szóval mindenki. Ha még kíváncsi vagy valamire akkor nyugodtan írj priviben! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!