Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után nézhetnek ki...

Szülés után nézhetnek ki idősebbnek a nők? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki legalább 15 évvel néz ki öregebbnek miután szült.Számíthat az is hány évesn történik az első szülés?
2011. jan. 16. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kb.20 évet öregedtem mióta szültem:-)
2011. jan. 16. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen,az állandó éjszakázás,kialvatlanság,idegeskedés stb. nagyon tudja öregíteni az embert.
2011. jan. 16. 20:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs ideje magára,kialvatlan,ideges,hízott,punnyadt,eltűntek az izmai. A hasa rettenetes,a mellei megereszkedtek,idomtalan,tónustalan,hulla sápadt és még sorolhatnám. Én is mind ez vagyok,most várom a második babánkat és már az öltözködésem sem olyan mint régen. Áhh:( Majd ha meglesz a kistesó és már nem szoptatok,próbálom összeszedni magam valami diétával és tornával,mert csinos anyuka szeretnék lenni,mire mennek az oviba,hogy mindenki irigykedjen:)
2011. jan. 16. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nézek ki idősebbnek, ugyanúgy nézek ki, mint 7-8 éve (épp tegnap kerültek a kezembe régi képek). 31 éves vagyok, de nyugodtan letagadhatok jó pár évet.

A testemmel sincs baj és a fejemmel sem. Két gyerekem van.

Pénteken találkoztam néhány régi barátnőmmel, egyiknek sincs gyereke, mind idősebb nálam, idősebbnek is néznek ki, és mindegyik kövérebb nálam (bár nálam nem nehéz, mert elég sovány fajta vagyok).

De egyébként tényleg sokat számít, hogy sok anyuka keveset alszik, emiatt idősebbnek látszik, másik a testalkat, a szülés (vagyis a terhesség) eléggé tönkreteszi a nőket sajnos :( :(

2011. jan. 16. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Talán a hormonok is befolyásolják. A kismamák boldogok, kisímult az arcuk, szülés után ez megszűnik Legelábbis nekem megszűnt, csak a kilók maradtak:(
2011. jan. 16. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Szeintem nem, csak sokan nagyon elhagyják magukat.
2011. jan. 16. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem neznek ki feltetlenul idosebbnek. Akiket en ismerek anyukalat, mind fiatalos. De lehet, hogy a genektol is fugg, az eletmodtol es attol, hogy mennyire figyel oda magara valaki.
2011. jan. 17. 01:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Van egy másik véglet is: még mindig úgy nézek ki, mint egy 18 éves :( Pedig 26 vagyok 1 gyerekkel. És nem túl jó, hogy lányanyának (ugye így mondják) néznek néha. Szerintem részben alkatfüggő, milyen géneket örökölt az illető. A másik, hogy milyen a baba. Tud - e eleget aludni az anyuka, pihenni, párkapcsolat hogy működik, ilyenek. Szerintem az nem számít, hogy mikor szült először.

Mindenesetre az sem túl jó, ha 15 évvel idősebbnek néz ki valaki szülés után........ Több vitamin, jó levegő, nagy séták, 1-2 új ruhadarab, szerintem ezek segíthetnek (talán).

2011. jan. 17. 09:11
 9/10 anonim ***** válasza:

09:11-es! Tudom miröl beszélsz:D Engem meg folyton kiskorúnak néznek mert szöke, vékony vagyok és babaarcom van. Ez sem jó, nagyon idegesítö hogy ha pl. vásárolni szeretnék egy doboz sört, már személyit kérnek, pedig férjnél vagyok és 5 hónapos a lányom.

Szóval nem feltétlenül néznek ki idösebbnek, mondjuk én örültem volna :D

23/N

2011. jan. 17. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Én egyenlőre ugyanannyinak nézek ki, legalábbis remélem. :) Ismerek olyat, aki tényleg megöregedett, valahogy kicsit igénytelen lett magára.
2011. jan. 17. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!