Császárosok mikor és milyen tornát kezdtetek el, hogy lemenjenek a kilók? Sikerült?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 17:30
1/4 anonim válasza:
1 évig nem tornáztam a szoptatás miatt, összesen 24 kilótól kellett megszabadulnom. Mindennap ebből csináltam 1 részt+étrendmódosítás. 6 hónap alatt lement minden. Ez csak napi fél óra. :) Én első alkalmakkor csak lazán tornáztam, hogy nehogy gond legyen.
http://www.youtube.com/results?search_query=fitness+corner&a..
2/4 anonim válasza:
6 het utan tornaztam , 2 honap utan johet a hasizom gyakorlat is...a szoptatas nem kifogas...5 honappal a szules utan volt nincs + kilo...Ha terhesseg elott nem mozogta akkor kezd nagyon fokozatosan...csinalhatod Reka kismamatornajat mert az nagyon kimelo...mikor belejottel johet Beres Alexandra es tarsai es ha mar ez is keves akkor nyomas edzoterembe
3/4 anonim válasza:
a szoptatás nem kifogás, hanem INDOK , hogy ne tornázzak az én esetemben. Legalábbis cardio tipusú tornát, ami után olyan izomlázam volt az első időkben, hogy csak na... Bocs...
4/4 anonim válasza:
ki kell probalni mert minden test mas es minden gyerek is mas...lehet hogy neked napi 20 perc tornatol nem lesz izomlazad de az is lehet hogy izomlaz mellett is szopizni fog a babad...nem minden baba utasitj el a tejet ha izomlaz lep fel...a szoptatas nem kifogas es nem is indok...mindenki meg tudja talalni maganak azt az edzesformat amitol meg nem lesz elkepeszto izomlaza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!