Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek teljesen problémamente...

Akinek teljesen problémamente volt a terhessége annak a szülése is könnyü lesz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi összefüggés. Nekem nem volt semmi problémám a terhesség alatt, a lányom mégis császárral született...
2011. jan. 12. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem problémamentes volt a terhességem, a szülésemet könnyűnek nem mondanám, mert 20 órát vajúdtam, a fájásaim végig 4 percesek és iszonyúak voltak, nem tágultam, burkot repesztettek, de maga a szülés komplikációmentes volt. Ami nem volt "normális" a szülésem során az, hogy sehogy nem akart kijönni a lepény, úgyhogy a végén kikaparta a doki.
2011. jan. 12. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez nem általános dolog...

Nekem semmi problémám nem volt! Egyszer sem émelyegtem, nem szédelegtem, az elejétől nem volt semmi panaszom!

Aztán a 35. héten elkezdett szivárogni a magzatvíz, fájások nem voltak, egész nap oxitocinoztak mégsem történt semmi, és meg kellett császározni. Hál istennek jól voltunk mindketten, de a pozitív előzmények után nem gondoltuk volna, hogy így fog végződni a terhességem...

2011. jan. 12. 11:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs köze a két dolognak egymáshoz. Nekem is teljesen probléma mentes volt a terhesség, mondjuk a szülést nem monndhatnám annyira szörnyűnek, mert 5 óra vajjúdás után 20 perc alatt meglett a lányom. Igaz két hét múlva kellett egy kaparás mert benntmaradt egy kis lepénydarab.
2011. jan. 12. 11:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Mint az első válaszolónak: teljesen jól éreztem magam, minden rendben volt, esküszöm terhesség alatt éreztem magam a legjobban egész életemben, erre paff: nekem is császár mert nem tágultam egy ujjnyit sem... :(
2011. jan. 12. 11:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is gyönyörű problémamentes terhességem volt de indítani kellett és végül csaszi lett. Szerintem sincs összefüggés.
2011. jan. 12. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Probléma mentes terhesség, mindig tökéletes vérkép, kicsattanó forma stb. A vége császár. Nincs összefüggés!
2011. jan. 12. 13:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Teljesen problémamentes volt a terhességem, mondhatni csodálatos, a szülésem pedig 2 óra alatt lezajlott. Délelőtt még semmit nem éreztem, aztán ebéd után beindultak a fájások, rögtön 5 percesek. 3-kor mentünk be a kórházba, és 16:45-kor megszületett a lányom.
2011. jan. 12. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:
2 problémamentes terhesség,2 gyors(az első 4 óra,a 2. szülés 3 óra volt)problémamentes szülés.
2011. jan. 12. 14:56
 10/11 anonim ***** válasza:

Problámamentes csodálatos terhesség, könnyű, gyors szülés. Már így 20 hó távlatából. Attól függ, hogy termeli a szervezeted az oxitocin hormont, az felel a tágulásért a vajúdás alatt.

Egy 20 hónapos tündéri kisfiú anyukája.

2011. jan. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!