Milyen taktikák vannak, amivel betudnám indítani a szülést? 39 hetesen még semmilyen jele nincs, hogy be indulna valami!
Praktikák:
meleg vizes fürdő, szex, emelés (ésszerű keretek között)
nagy séta, lépcsőzés, stb.
De szerintem semmi nem válik be, ha nem akar, úgysem jön ki, én 1 héttel túlhrdtam, csináltam bármit.
Szia! Én most 40hetes, 2napos vagyok...
Minden este meleg fürdő, és szex...
De semmi jele hogy indulna a szülés...:)
A baba tudja mikor kell jönnie (jó esetben). Én is túlhordtam, de a babám alig volt 3 kiló, úgyhogy szerintem tudta ő, hogy még fejlődni akar odabent. :)
Amúgy én is próbáltam ezt-azt, semmi nem vált be.
Sokaknak amúgy bejön a szex.
Semmi sem működik, ha baba bent akar maradni:)
Én itt szenvedek, már fejre is állhatnék, semmi. Pedig mindent megteszek, hogy végre beinduljon.
Mára még a jóslók is felszívódtak:S
40hetes
Olvasom, hogy mindenki a "szex"-et emlegeti. Én azt azért érdemesnek tartanám említeni, hogy nem akármilyenről kell, hogy beszéljünk, hanem olyanról, ami valódi vérbőséget és valódi méhösszehúzódást vált ki (konkrétan valódi orgazmusról beszélek).
Más. A kádfürdős módszer is jó, de ott is szerintem a vérbőség elérése a cél, tehát nem szimplán meleg fürdő, hanem "nagyon" meleg legyen a víz.
Remélem nem úgy értelmezitek, hogy osztom az észt, de szerintem ezt sokan nem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!