Mennyire biztos a súlysaccolás?
Figyelt kérdés
2008. jan. 23. 12:02
1/4 anonim válasza:
Egyik baba sem hasonlít teljesen a másikhoz, szerintem ezért a terhesség vége felé +-0,5 kg is lehet.
2/4 anonim válasza:
Szia abszolút nem biztos a sacc!Tesómnak a kisfiát 3kg10-re saccolták, 3:65 lett! Kicsit van különbség!
3/4 anonim válasza:
szia! Nekem azt mondta a doki, hogy a baba nem lesz 3 kg. Egy nagyon modern, drága ultrahangos berendezést használ. Ehhez képest 3800 grammal született meg a kislányom. Hát ennyire! :-)
4/4 anonim válasza:
Szerintem sem biztos nekem az egyik ismerősömnek minden alkalommal azt mondta az orvosa,hogy nagyon nagy baba lesz és mikor megszületett akkor 2.kg750g volt. a másik ismerősömnek meg azt mondták nagyon pici baba lesz és 3.kg 250g-mal született a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!