Császár után hüvelyi szülésre mennyi az esélyem?
Figyelt kérdés
az első babámat fél évvel ezelőtt császárral szültem, de tervezzük a kis tesót=) szeretném "rendesen" megszülni! (ha nem sikerül esetleg az sem tragédia:D) de úgy tudom hogy akinél a első császár lett annál nagy valószínűséggel a második baba is így születik...!!!???2011. jan. 7. 14:49
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nagyon sok mindentől függ!
Pl a baba becsült súlyától. Ha túl nagy, bele sem engednek sima szülésbe!
De pl a hegtől is függ, hogy milyen állapotban van!
Aztán a kórházi protokolltól! Ezt csak az orvosod tudja megmondani!
Én mindenképpen körbekérdezném a kismamákat pl terhestanácsadáson, kinél szült, hátha tudnak olyat, aki engedi. Őt kellene megfogadnod, és megbeszélni vele, mit szeretnél!
Nekem is császár volt az első, szintén simán szerettem volna, de túl nagy volt a pici! :-(
Most lesz a 3. császárom!
3/4 anonim válasza:
Nekem az orvosom akiben maximálisan megbízom-azt mondta hogy császár után csak akkor szül valaki simán ha nem érnek be vele a műtőbe. Elmagyarázta hogy milyen veszélyekkel jár ha szülés közben szakad szét a heg vagy belül reped meg.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat!
szülés után kérdeztem a dokimat h lehet e róla szó, és azt mondta hogy miért ne! csak annyi mindent hall az ember...
2011. jan. 9. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!