Melyik betétet használtátok szülés után?
Hát ha tanácsolhatom (bár nekem sem tetszett az ötlet,de nem bántam meg) vegyél steril vattát és géztekercset a gyógyszertárban és gyárts magadnak belöllük betétet. Jó vastagot és széleset.
Én próbáltam a tennát is de bántotta a gátsebem és izzadtam is benne egyszóval kényelmetlen volt.Sőt a kórházosok is jobban örültek ennek.
Szóval én végig ezt használtam. Egy nap kb 5 fogyott.
Szia!
Én az első 3 nap brendonosat használtam. Maximálisan bevált! Nekem a betétre kamillás hintőport használtam (gátseb és szag ellen (csökkentette mindkettőt)) orvosi javallatra. Utána Tena 1 hét, a végén pedig ultravékony always.
Ha gátmetszéses leszel, akkor adnék egy jótanácsot, ha szabad: aloe first-öt vettem, mert súrt a varrat és ez segített. Nem árt a "mozgásképtelen" időszakra egy keveset beszerezni (szerintem).
Üdv
5 hós baba anyukája
Tena Ladyt használtam az első 4-5 napban eldobható bugyival,bevált! Utána pedig áttértem a Libresse-re. (szülés előtt nekem azt mondták, hogy az Always műanyag borítása piszkálhatja a varratot,és szúr).
Egyik sem irritált, pedig én a vágáson kívül még repedtem is, úgyhogy elég rendesen varrtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!