Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE I. sz. Klinikán mit kell...

SOTE I. sz. Klinikán mit kell vinni a babának? Tudtommal nem adnak semmit.

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ott szültem júliusban. Vittem pelust, de adnak is, ha esetleg kimaradt a csomagból. Adtak viszont popsikrémet, nedves törlőkendőt és alkoholt is a köldökcsonk ápolásához. Persze ezeket vihetsz Te is, úgy sokkal egyszerűbb. Én hozattam be másnap már ruhácskákat is neki, hogy ne a kórházi cuccokban legyen.
2009. jan. 29. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Novemberben szültem. Kell vinni 2-3 textil pelust, napi 2 eldobható pelust adnak ami igencsak kevés úgyhogy az is kell. Hosszú újú body, ha nem akarod, hogy kórházi ingben legyen a baba. Rugi szerintem nem kell, mert pólyában vannak. Popsitörlő az első napon elfogyott, és hiába kértünk:) Ha teáztatni akarod akkor egy cumisüveg is jó ha van. Popsikrém, és köldök ápoló cucc volt.

2009. jan. 29. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!