Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Homeopátiás szülésfelkészülés...

Homeopátiás szülésfelkészülés - gátlazítás, méhszájnyitás, stb. Mit érdemes előre elkezdeni szednem? 36 hetes km.

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a szülésznőm adott egy papírt, amin az van, hogy a 36. héttől szedheted az ARNICA 15 CH (napi 1x5 golyó) és a CAULOPHYLLUM 5 CH (napi 1x5 golyó) nevű szereket.
2011. jan. 6. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Több verzió van, nekem ezt mondták:

- 36. héttől Arnica 15CH napi 2*5

- 37-38. hét Caulophyllum 9CH napi 2*5 hétfőtől szombatig, vasárnap Pulsatilla 15CH 1*5

- 38-39. hét Cimicifuga 5CH 2*5 h-sz, vasárnap megint Pulsatilla

- 39-40. hét Cauloph, vasárnap Puls.

- 40-41. hét Cimicifuga

Szülés indulásakor Arnica 15CH 8 óránként, Caulo+Cimici felváltva max fél óránként; ha elfolyik a víz, Pulsatilla óránként.

Szülőszobára Caulo és Cimici 30CH-t kellene vinni, de azt nem találtam itt Egerszegen semmilyen patikában, úgyhogy azokat vittem be, amiket addig szedtem. Vajúdás közben először fél-, majd negyed óránként szedtem őket, a szülésznő utasítására.

(Amúgy érdemes rákeresni itt bal oldalt a kategóriák alatti rubrikában, ugyanis ez a kérdés már többször volt fent, majdnem szó szerint...)

2011. jan. 6. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a netről 28ezer féle variációt néztem ki. Aztán beálltam egyre. 37. héttől napi 1*5 Caullophyllum (ch5), Amikor elfolyt a magzatvizem Arnica 1*5. A kórházban fél óránként felváltva Cimicifuga(ch5), Caullophyllum (ch5). Első baba, 4 óra alatt kitágultam. De erős fájásaim voltak, 3-4 percessek kezdtük, 2-3 perces volt az utolsó 1,5-2 órában. Meg is lepődtek, milyen gyorsan tágulok. Hiszem, hogy hatott a homeopátiás bogyó. (Málnalevélteát ittam még a 36. héttől)
2011. jan. 7. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!