Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy érzitek magatokat a...

Hogy érzitek magatokat a szülés után 6 héttel? Császár vagy természetes szülés után?

Figyelt kérdés
6 hete szültem császárral,nehezen javulok és még nem nyertem vissza az erőmet!
2009. jan. 28. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 hónapja szültem, és nem vagyok még én sem erőm teljében..Én ott követtem el a hibát, hogy nem hittem el, hogy ha a 6 hetet nem pihenem végig "szigorúan", akkor a gyermekágyas időszak végére olyan leszek, mint akin átment egy úthenger...:) Hát én tele adrenalinnal végigpörögtem az első 2-3 hetet (karácsony, vendégség, 10 főre főztem, körbeugráltam mindenkit), most iszom ennek a levét. Legközelebb másképp csinálom majd. Biztos leszünk még olyanok mint régen.

hk

2009. jan. 29. 06:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hete volt császárom és jól vagyok,semmi panaszom.

Én legalábbis így érzem jövőhéten megyek kontrollra,remélem a dokim is ezt mondja majd!!!

2009. jan. 29. 10:42
 3/3 A kérdező kommentje:
És nem fáj,dagad a heg környéke?mert nekem igen és néha el kell a fájdalom csillapító!
2009. jan. 30. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!