Ha nincs fogadott orvosom, szülésznőt fogadhatok?
Figyelt kérdés
Ha nincs fogadott orvosom (volt, egészen eddig, de nem végezte megfelelően a munkáját...).
Így most az sztk-ba járok, de szülésznőt szeretnék fogadni...
Olvastam valahol, hogy ha nincs fogadott orvos akkor szülésznő sem lehet...:S-bár szerintem ez h.lyeség.
2008. jan. 22. 13:36
1/2 anonim válasza:
Igen, nyugodtan fogadj,ez nem függ az orvostól,hisz ő lesz ott veled végig, a doki csak a végére jön, ha már kivagy tágulva rendesen.Nekem is volt és sokat segített.
2/2 anonim válasza:
Szia, én is pont úgy fogok tenni, ahogy te. Orvost nem fogadok meg, mert ő már csak a végére jön be, a szülésznő az aki a nehezén átsegít, fontos, hogy ő szimpatikus legyen, és bízzak benne. Még nem szemeltem ki, hogy ki legyen az, de még van rá egy kis időm. :) Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!