Mit tegyek, ha az orvosom 1 héttel a szülés előtt
bejelenti, hogy nem lesz itthon?
Figyelt kérdés
Febr. 2-re vagyok kiírva, ő jan. 30-febr.7-ig szabin lesz. Felajánlotta, hogy átad egy másik orvosnak, akit még fényképről sem láttam... Őt majd úgy kell keresnem, hogyha beindul a szülés, akkor be kell mennem a klinikára, onnan majd behívják a helyettes dokit. De akkor már szerintem nincs értelme őt rángatni, szülhetnék az ügyeletesnél is... És az a dühítő, hogy 8 hónapig oda jártam hozzá, fizettem a havi x összeget, és mégis így kitol velem. Ti mit csinálnátok?
Hát nem semmi orvosod van,az az biztos!Fogadott doki?Mi az hogy nem megy be ha jön a babád?Az agyam megáll.Sajnálom hogy így jártál vele,kutya kötelessége lenne bemenni,ha már havonta fizetsz neki.Én azt hiszem ezek után az ajtót se nyitnám rá többet,ha nem jön be.Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni ellene,ha egyszer nem akar bemenni,de én biztos beolvasnék neki.Elvégre kialakult valami bizalmi kapcsolat köztetek a 9 hónap alatt,és most ezt felrúgja...Hát sok sikert,remélem azért jó élmény lesz a kis pocilakód érkezése,drukkolok neked.Könnyű szülést kívánok neked!
Egy 28 hetes kismama
2009. jan. 28. 13:33
2/13 anonim válasza:
Én is így jártam, bár nálam annyiban különbözött, hogy nekem a 38. héten született a kislányom, az orvosom meg másnap hajnalban érkezett haza. Én is ügyeletesnél szültem, és máig nem bánom. Nagyon rendes dokit sikerült kifognom. Egyébként is a szülésznő az, aki a legtöbbet veled lesz és segíteni tud. Nekem szerencsére az eredeti orvosom volt annyira becsületes, hogy a terhesség alatt nem fogadott el pénzt tőlem.
2009. jan. 28. 13:37
3/13 anonim válasza:
Ja és természetesen minden jót és könnyű szülést kívánok!
2009. jan. 28. 13:39
4/13 anonim válasza:
Az én dokim tegnap közölte,hogy elutazik 10 napra.,igaz elvileg a kiírt időpont előtt 2 nappal hazaér,de mi van,ha előbb szülök :(
2009. jan. 28. 13:41
5/13 anonim válasza:
Én ezért nem fogadtam orvost...
2009. jan. 28. 13:55
6/13 anonim válasza:
szerintem szüljél ügyeletes orvosnál, mivel őt se fogod ismerni meg azt se akit ajánl az orvosod. akkor inkább elöbbi. a helyettes orvos meg ugyanugy elfogja kérni a pénzt. a saját orvosod talán annyiból meg kell, hogy értsd, hogy neki is el kell valamikor mennie szabira, olyan hete meg szerintem nem nagyon van amikorra nincs kiirva betege.én ügyeletes orvosnál szültem és tényleg inkább a szülésznő foglalkozik veled. sok sikert!
2009. jan. 28. 13:56
7/13 anonim válasza:
Hát ez tényleg gáz, de nagyon sok mindent nem tudsz tenni.
Én a helyednben az ügyeletesnél szülnék. Nehogymár egy olyan orvosnak adjál tízezreket, akit még sose láttál.
2009. jan. 28. 14:08
8/13 anonim válasza:
Ez szívás! Én ezért és másért sem jártam magánorvoshoz, viszont a szülésre fogadtam egyet, az fontos.
Akkor fogadd el, akit ajánl, mert más doki meg furcsán nézne rád, hogy miért ilyenkor fogadod meg.
2009. jan. 28. 14:30
9/13 anonim válasza:
Gusztustalan!!!Az biztos,h nem most derült ki,ő már hetekkel ezelőtt tudta ezt...azért a pénzt eltette!!!Aljas!Fogadott szülésznőd nincs?Ha minden rendben veled,és sima szülésnek néz ki,talán jobban is járnál,ha szül.nőt fogadnál.Ha ez már nem megy,akkor szülj az ügyeletesnél.Semmivel sem lesz jobb,vagy rosszabb,mint akit ajánlana,mivel egyik sem ismer,nem kísérte végig a terhességedet stb.Én amikor megfogadtam a dokimat előre letisztáztam,h a szülés várható ideje körül-+/- 2 hét-nem megy sehova,és elérhető lesz.Azért szül.nőt is fogadtam.(A végén mindketten velem voltak)Könnyű,problémamentes szülést kívánok!2 gyerekes anyuka
2009. jan. 28. 14:44
10/13 anonim válasza:
Egy a fontos, ne bosszantsd magad! Szerintem is szülj az ügyeletesnél, a felajánlott másik dokit úgysem ismered.
És a lehető legtöbb ismerőst riassz el a dokitól, hogy minél kevesebb páciense legyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!