Aggódom hogy nem veszem észre ha elfolyik a magzatvíz ez elképzelhető vagy tuti észre veszem?
észreveszed!
én is ezen paráztam, fél óránként ellenőriztem a bugyimat.
Na, amikor elfolyt, az kb másfél liter, meleg foladék, ami ömlik :) :D
Én is ezen izgultam, s ráadásul vizelettartási problémám is volt-mostmár tudom,hogy az,s mindig megijedtem, ooo ez már a magzatvíz? Azt mondják a magzatvíznek édeskés szaga van.Na én a vizeleten is simán éreztem.
De császáros voltam, úgyhogy nem tudom, milyen,mikor elmegy a magzatvíz
Nekem is csak úgy ömlött belőlem az elején, egyértelmű volt, hogy ez a magzatvíz. Aztán utána is folyamatosan csordogált, és nem csak pár percig, hanem nekem órákig...
Meleg lötty, amit nem tudsz visszatartani.
Hát úgy látom én kivétel vagyok.
0:30 kor görcsölt a hasam, kimentem a wc-re, nagyon álmos voltam, "pisiltem". Aztán 5 pereces fájások, kórház, uh és kérdezték mikor ment el e víz, mondtam, hogy csak most a vizsgálatnál, mikor a doktornő kihúzta az ujját akkor éreztem pár cseppet. Valószínű olyan fáradt voltam, hogy nem vettem észre, hogy ez nem pisi, de szerencsére a fájások jöttek hamar.
(ne haragudj, ha megijesztettelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!