Ma volt nálunk a védőnő, és mondta hogy a kórházban majd a 3. napon látogat meg, mert az első 1-2napban úgy is csak sírni fogok a hormon változás miatt?
Nálatok ez hogy volt,tényleg ennyire depisek voltatok az első pár napban?Vagy csak túlzott?!
35heteske
Sziasztok!
Nekem jól esett volna, ha bejött volna a kórházba, mert senki nem tudta megmutatni nekem, hogy kell normálisan cicire tenni a kislányomat, és talán akkor tudtam volna szoptatni.
Mi hozzánk nem jött házhoz a védőnő, mert másik faluba választottam, mert a lakhely szerinti, nem volt szimpi és inkább vállaltam azt, hogy mindig mi visszük a babát!
Amúgy meg már tök mindegy, 8 hónapos gyönyörű tápszeres babám van, és már túl tettem rajta magam, hogy nem tudtam szoptatni!
Szia!
Az utolsó vagyok aki azt írta, hogy jól esett volna, ha bejött volna a kórházba!
Hát amit most írtál abból tényleg azt lehet leszűrni, hogy túl aggódja a dolgát, de sajnos nem tudsz mit tenni ellene!
Azt hittem, csak kedvességből akar bemenni, de neki nincs beleszólása abba, hogy mikor engedjenek ki a kórházból!!!! Azt az ott dolgozok döntik el, hogy te és a kisbabád egészségesek vagytok akkor nem fognak bent tartani fölöslegesen!
Nem tudsz másik védőnőhöz átkérni magadat?
Boldog babavárást kíván 8 hónapos anyuka!
Na! Állj a sarkadra és ne hagyd magad idegesíteni tőle! Még hogy nem enged haza a kórházból? ő?
Mondd meg neki, hogy úgy tudod az ő feladata a segítségnyújtás, a megnyugtatás, a szoptatásban történő segédkezés és a babával kapcsolatos összes HASZNOS információ megadása. Nem a kismama idegesítése és az életének a szervezése. Még ilyet!
Az enyém tegnap volt itt, átbeszéltük a kelengyelistát.
Annyit kért, hogyha megszülök, telefonáljak neki és ő kiíratja a gyerekorvossal a krémet stb.
Így bárki kiválthatja a családból, amire hazajövünk a kórházból.
első válaszoló voltam
Sajnálatos, hogy vannak ilyen védőnők!!!!Mi most várjuk az első babánkat és a nővérem, aki már hármat szült, kioktatott, hogy mindig csak helyeseljek a védőnő bármit is mond, mert neki az eddigi tapasztalatai csak rosszak voltak.Ha evett a gyerek, az volt a baj, ha nem evett meg az....szó szerint!Nem tudom, hogy az ilyen emberek minek választanak ilyen szakmát, azaz inkább hivatást, szomorú, hogy ez van.Nem akarom bántani a nem gyerekeseket közöttük, de a legtöbb ilyen "bolond " védőnőnek még saját gyereke sincs.....persze nem diszkriminálni akarom őket, csak fura, nem, hogy épp ők beszélnek baromságokat és ijesztgetik a kismamákat!
Szerencsémre nekem egy igazi angyal a védőnőm, nagyon szerencsésnek is tartom magam emiatt, pedig már felkészültek korábban a legrosszabbra:-)
Boldog babavárást és könnyű szülést mindenkinek!
Ja igen és szerintem a sírás nagyon jó feszültségoldó, ha jönnek a könnyek, ne szégyeljétek, jobb lesz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!