39 hetes és 4 napos terhes vagyok. Van valamilyen módszer a szexen kivül, amivel megindithatnám a szülést?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 13:30
11/13 anonim válasza:
A lépcsőzés oxigénhiányt okozhat
12/13 anonim válasza:
Nekem az oxitocyn sem segített,2 napon at kaptam.Talan pszihes hattere is van.Probald meg elengedni a babadat.Nekem 41 hét utan sikerült.
13/13 anonim válasza:
Az elsőt nálam is nehéz volt kiimádkozni, a 41. hét elején döntött úgy az orvosom, hogy megindítja. Már elegem volt belőle, hogy minden nap 66 vizsgálatot csináltak és megbeszéltük, hogy ne várjunk tovább, bár még jól érezte magát odabenn. Miért nem beszéled meg a szülészorvosoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!