39 hetes és 4 napos terhes vagyok. Van valamilyen módszer a szexen kivül, amivel megindithatnám a szülést?
Guggolás segít tágítani a méhszájat és akkor hamarabb megindulhat a szülés?
De miért szeretnéd ha megindulna?
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
Én a kérdező álláspontjára vagyok kíváncsi,mert érdekel milyen ok van rá,hátha ugy jobban lehet tanácsot adni.
Na én vagyok aki kérdezte hogy miért.
Anyukámnak annó amikor engem szült no-spa injekciót adott a doki,az ellazította a méhszájat és hamar beindult a szülés.Mondjuk előtte elfolyt a magzatvize.Mire nyomni kellett megjöttek a görcsök is rendesen.
Szerintem próbáld ki a fürdőt és ha tudsz lépcsőzzél,guggolj vagy valami ami mozgással és megterheléssel jár.
A szex miért nem jó?Max ha mást nem,de orgazmusod legyen,az összehúzza az izmokat és okot adhat a megindulásra.
Szia!
Én is ennyi idős terhes vagyok pontosan. Én még várni szeretnék két napot, mert a dokim szabin van. De neked szorítok, hogy beinduljon a szülés. Az nst-k milyenek?
Nekem rendben volt, és hétfőn kell vizsgálatra mennem, kedden pedig befeküdni. Nekem is nagy a baba, már két hete is 3500 g volt. Milyen lesz a végén a súlya????????????
Majd írj, ha megszültél, és hogy milyen volt.
Te hol fogsz szülni, és mikor fekszel be?
szia
cicibimbócsavargatás
jó erős derékmasszázs :) próba cseresznye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!