Ki járt még úgy, hogy a szülési fájásokat nem mutatta a fájásmérő?
Figyelt kérdés
Nem hitték el,hogy nem csak jóslóim vannak!A legviccesebb,hogy a fájdalmatlan jóslók 80%-osak voltak pár nappal előtte,az igaziak,mert csak 30-40%-osak.Nem akarok újra így járni:S Mindenkit helyreteszek,ha nem hiszik el,hogy tényleg szülök,főleg 40+6 hetesen!Szerencsém volt,hogy emiatt nem küldtek haza és hogy rendesen tágultam.Ha nem tágulok tán sose hiszik el,mert a burkot is úgy kellett repeszteni!:S Szóval a kistesót várom és már előre félek:S2010. dec. 31. 00:27
11/11 A kérdező kommentje:
Nem semmi,hogy a gépnek előbb hisznek,mint neked!Még ha már nem is az első szülésed!Én közölni fogom a dokimmal,hogy most ha lehet vegyenek komolyan!Sose hívogatom csip-csup dolgok miatt,épp azért ha bemegyek szülni legyenek kedvesek elhinni!Persze dokim nem tehet róla,a szülésznő volt a ludas!Annyira sietett,hogy lejárt a műszakja és engem meg a babámat még el kellett látnia,hogy amikor jött a váltás a 2 órás megfigyelés után és elvitte a lányomat,meg engem is,visszafordult,hogy ezen a gyereken még karszalag sincs!
2011. jan. 2. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!