Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan kismama aki 2011...

Van olyan kismama aki 2011 juniusába fog szülni?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődnék hogy van e olyan kimami aki 2011 juniusába van kiirva szülésre és budapesti ki melyik kórházban fog majd szülni?
2010. dec. 29. 19:26
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Szia utolsó ebben igazad van de én akkor sem tartom fer dolognak hogy az apuka nem lehet a picivel akkor miért nem adnak egy látogatói szobát vagy egy részt ahol lehet fogadni a látogatókat vagy egy függönnyel elkerített kis részt a szobából ahol a férj a gyerekkel tud lenni akár egy órát akár 30 percet persze ki fogom bírni de akkor is jól esne ha bejöhetne
2011. jan. 10. 20:53
 32/42 anonim ***** válasza:
Ezt én nem is tudtam.Abszolút nem lehet látogatokat fogadni???
2011. jan. 11. 16:39
 33/42 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! én úgy tudom hogy a babát csak üvegajtón keresztül lehet megnézni (az apukának is)és a nők kimehetnek a látogatókhoz persze addig ott kell hagyni a babát nekem ez nagyon nem tetszik lehet hogy meggondolom majd még hogy ott akarok e szüólni bár az orvosom meg csak ott rendel vagy jó sok pénzért a magán klinikáján én nem szívesen fizetnék több tízezret érte.Tehát ha annál a dokinál szülök majd akkor marad a sote 2-tő
2011. jan. 11. 18:56
 34/42 porcukormókus ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy az anyukát lehet látogatni, de a kórterembe nem mehet be a látogató. A babát a látogatók viszont csak üvegen keresztül nézhetik meg.

Ez nem személyes tapasztalat (arra majd júni közepén kerül sor :) ), csak más anyukáktól hallottam, szóval azért nézz utána, hátha tévedek!

2011. jan. 11. 18:57
 35/42 A kérdező kommentje:

Szia! Úgyszintén nálam is júni közepén pontosabban 23. án kiderül minden de azt akkor sem tartom fer dolognak az apukával szemben hogy ő is csak üvegajtón keresztül láthatja a gyermekét!Mindenképpen utánanézek majd ennek még.

Te mikorra várod a babád? Kiderült már nálatok hogy fiu vagy kislány?

2011. jan. 11. 19:09
 36/42 porcukormókus ***** válasza:

Júni.15-re vagyok kiírva. Sajna még nem derült ki, hogy kisfiú vagy kislány, pedig pont tegnap voltunk uh-on. Azt mondta a doki, hogy még nagyon korai(18hetesen!!), talán majd 26-28 hetesen... Legalább vette volna a fáradtságot valami kamu szövegre, pl. eltakarja magát, vagy nem valami jó a gépe. Hát sztk..

Párom viszont már nem bír magával, nagyon kiváncsi, úgyhogy kértünk 4d-re időpontot, jövő héten remélhetőleg kiderül!

És nálatok lehet már tudni, hogy mi lesz?

2011. jan. 12. 15:19
 37/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok,az üvegablakon ajtón keresztül nézegetés nem rossz dolog,mármint a baba szempontjából.(fertőzés veszély stb.)

Azt a pár napot apuka kibírja,után ölelgetheti élete végéig:)

Amikor az elsőt szültem akkor még bejöhetek a látogatók az osztályra,sokan még a szobába is bepofátlankodtak.A férjem nagynénjét alig tudta kituszkolni onnan.

Nem valami klassz dolog a látógatok között végigvonszolni magadat a friss sebeddel a wc-ig.

2011. jan. 12. 17:04
 38/42 A kérdező kommentje:
Szia nekünk sem lehet még tudni majd 28.án megyek uhra ugyan az 19 hetesen lessz mert a nő nem tudott számolni amikor kértem az időpontot rá egy hétre meg megit uh mert az én orvosom is megvizsgálja mindig remélem tud majd valami konkrétat mondani mert a párom már nagyon kíváncsi hogy Édes Katrin vagy Édes Dominik lessz a picúr:) már nagyon várjuk
2011. jan. 14. 12:07
 39/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok kismamik! Képzeljétek ma voltam uhn és sajna az én babám nagyon szégyenlős nem mutatta meg mi a kis lábai között de a doki azt mondta hogy szép nagy erős baba:) Nektek kiderült már?
2011. jan. 28. 14:18
 40/42 anonim ***** válasza:
Én vasárnap találkozom a dokimmal a kórházban és remélem meg tudja mondani hogy minden rendben van-e és mi a neme:)Én most 17 hetes vagyok,július elejére vagyok kiírva,még az sincs beírva pontosan a kiskönyvembe hogy pontosan hanyadikára,úgyhogy hétvégén pótoljuk.
2011. jan. 28. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!