Van olyan kismama aki 2011 juniusába fog szülni?
Én úgy tudom, hogy az anyukát lehet látogatni, de a kórterembe nem mehet be a látogató. A babát a látogatók viszont csak üvegen keresztül nézhetik meg.
Ez nem személyes tapasztalat (arra majd júni közepén kerül sor :) ), csak más anyukáktól hallottam, szóval azért nézz utána, hátha tévedek!
Szia! Úgyszintén nálam is júni közepén pontosabban 23. án kiderül minden de azt akkor sem tartom fer dolognak az apukával szemben hogy ő is csak üvegajtón keresztül láthatja a gyermekét!Mindenképpen utánanézek majd ennek még.
Te mikorra várod a babád? Kiderült már nálatok hogy fiu vagy kislány?
Júni.15-re vagyok kiírva. Sajna még nem derült ki, hogy kisfiú vagy kislány, pedig pont tegnap voltunk uh-on. Azt mondta a doki, hogy még nagyon korai(18hetesen!!), talán majd 26-28 hetesen... Legalább vette volna a fáradtságot valami kamu szövegre, pl. eltakarja magát, vagy nem valami jó a gépe. Hát sztk..
Párom viszont már nem bír magával, nagyon kiváncsi, úgyhogy kértünk 4d-re időpontot, jövő héten remélhetőleg kiderül!
És nálatok lehet már tudni, hogy mi lesz?
Sziasztok,az üvegablakon ajtón keresztül nézegetés nem rossz dolog,mármint a baba szempontjából.(fertőzés veszély stb.)
Azt a pár napot apuka kibírja,után ölelgetheti élete végéig:)
Amikor az elsőt szültem akkor még bejöhetek a látogatók az osztályra,sokan még a szobába is bepofátlankodtak.A férjem nagynénjét alig tudta kituszkolni onnan.
Nem valami klassz dolog a látógatok között végigvonszolni magadat a friss sebeddel a wc-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!