Van olyan kismama aki 2011 juniusába fog szülni?
Szia 23:52 es!
Igen jól tudod a margit kórházat és a jánost összevonták egyesült de a szülészetet legjobb tudomásom szerint margitnak hívják még mindig :) Amugy sok jót hallottam a margitról állítólag a szülészeti osztálya nagyon jó hát majd kiderül június 23.án már nagyon várom majd most megyek január 12.én ultrahangra a 16 hetesre üdv mindenkinek
Sziasztok!
Úgy nézem kb egyidősek vagyunk nektek van már pocakotok? Nekem most kezd látszódni majd most csütörtökön megyek ultrahangra már nagyon várom nektek megmozdult már?
Sziasztok.Nekem is látszik már a pocak(második gyerkőc),még nem híztam(betöltött 15hetes vagyok),mi is voltunk uh-n,múlt héten szerdán és nekünk kisfiú "gyanús a dolog"(bár ez még nem biztos),már van egy kis legényünk(28hós),de nem baj fő az,hogy eddig minden oké:-).Tornázni nem tornázom(bár a fiam után lehet lótni-futni)sokat sétálunk.
Üdv:a "veszprémi kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!