Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan kismama aki 2011...

Van olyan kismama aki 2011 juniusába fog szülni?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődnék hogy van e olyan kimami aki 2011 juniusába van kiirva szülésre és budapesti ki melyik kórházban fog majd szülni?
2010. dec. 29. 19:26
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
OFF A Margit kórház nem szűnt meg?Vagy összevonták?Lehet még ott szülni?Én a János kórházban fogok szülni.A dokim 20 évig a Margit kórházban dolgozott,úgy tudom azért jött el,mert megszűnt.Július 6-ra vagyok kiírva egyébként.
2010. dec. 30. 23:52
 12/42 anonim ***** válasza:
Nem szüléssel kapcsoltban,de műtét okán én sem ajánlom senkinek a kistarcsai kórházat!Az egy haláltábor!:S Már bocs.
2010. dec. 30. 23:54
 13/42 A kérdező kommentje:

Szia 23:52 es!

Igen jól tudod a margit kórházat és a jánost összevonták egyesült de a szülészetet legjobb tudomásom szerint margitnak hívják még mindig :) Amugy sok jót hallottam a margitról állítólag a szülészeti osztálya nagyon jó hát majd kiderül június 23.án már nagyon várom majd most megyek január 12.én ultrahangra a 16 hetesre üdv mindenkinek

2010. dec. 31. 14:31
 14/42 anonim ***** válasza:
ÉN június 16-ra vagyok kíirva s a második babánk lesz. Már van egy két és fél éves kisfiam. Debrecenben a Kenézyben szülök majd.
2011. jan. 2. 10:55
 15/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Úgy nézem kb egyidősek vagyunk nektek van már pocakotok? Nekem most kezd látszódni majd most csütörtökön megyek ultrahangra már nagyon várom nektek megmozdult már?

2011. jan. 3. 13:51
 16/42 anonim ***** válasza:
Ó nekem már van :) Második baba, mi tegnap voltunk 4d-n hátha megmondják a nemét. Hát nem a lábaközött vot a köldökzsinór?! :S Csalódottan távoztunk :S
2011. jan. 3. 16:15
 17/42 anonim ***** válasza:
Jah és egy kérdés: Ti hogy álltok a kilókkal? Tornáztok?
2011. jan. 3. 16:15
 18/42 A kérdező kommentje:
szia én eddig 1 kilót szedtem fel a 15 hét alatt pedig sokat eszek mert kívánós vagyok sokan ezért is mondják hogy valószínü fiam lessz remélem majd most csütörtökön tud valamit mondani a dokim
2011. jan. 3. 18:12
 19/42 anonim ***** válasza:
Akkor izguljunk együtt,mert én is kíváncsi hogy mi a neme,ezt a terhességet eddig jobban viselem.De én csak 19-én tudom meg,ha látja a dokim.
2011. jan. 3. 20:04
 20/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Nekem is látszik már a pocak(második gyerkőc),még nem híztam(betöltött 15hetes vagyok),mi is voltunk uh-n,múlt héten szerdán és nekünk kisfiú "gyanús a dolog"(bár ez még nem biztos),már van egy kis legényünk(28hós),de nem baj fő az,hogy eddig minden oké:-).Tornázni nem tornázom(bár a fiam után lehet lótni-futni)sokat sétálunk.

Üdv:a "veszprémi kismama)

2011. jan. 3. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!