Van olyan kismama aki 2011 juniusába fog szülni?
én június 18. ra vagyok kiirva nekem is első babám lesz Én nagyon félek már de remélem hogy azért könnyű szülésem lesz.Persze amennyire az lehet könnyü:)
2011. jan. 8. 09:28
22/42 A kérdező kommentje:
Szia utolsó!
Te hol fogsz szülni?Nekem most derült ki hogy nem a szent margitba hanem a semmelweis-be fogok szülni hát nem is tudom én nem félek a szüléstől inkább várom mert új dolog biztos fog fájni de rá vagyok készülve máramaennyire rá lehet készülni egy szülésre és nagy izgalommal várjuk már a kis pocaklakót sajnos mopst voltunk csütörtökön ultrahangon apuka is eljött de nem mutatta meg magát a picurink de a dokim elküldött még egy ultrahangra remélem ott már látni fogjuk sok sikert könnyü szülést és nagyon boldog babavárást utána babázást puszi szia
Én a SOTE 2 fogok szülni.Mi most megyünk majd jövöhéten uh ra mi is nagyon várjuk.Remélem hogy minden renben lesz.Illetve még a nemét nem tudjuk tehát reméljük az is kiderül majd most.Neked is Boldog babavárás:)
2011. jan. 8. 13:22
Sziasztok,csatlakozok én is:)Júni.17 az időpontom,második baba.Szerintem fiú,de még nem kérdeztem rá.
Szombathelyen fogok szülni,ahogy az elsőt is.Semmi negatív tapasztalatom nem volt a szüléssel kapcsolatban,pedig ügyeletesnél szültem.
Úgyhogy első babások:no para:)
2011. jan. 8. 17:02
25/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nektek már megmozdult a pici?A 16. heti AFPn voltatok már? annyira várom már hogy madj megint lássam
Na, akkor én is beszállok! :))
Júni 15-re vagyok kiírva, és a SOTE2-n fogok szülni!
Mindenkinek jó egészséget kívánok!!
2011. jan. 8. 20:25
Én már érzem dec 31.-e ota, most lettem visszamódosítva 1 hetet, így szerdán töltöm a 16. hetet, de már nem is tudom, jön amikor jön :) Összevissza módosítgatnak. Csütörtökön megyek afp-re, és akkor kérem fel a szülésznőt, aki az előző szülésemnél volt. Nekem nem lesz uh, csak a 20. héten. Mi voltunk 4d-n hátha megtudjuk a nemét, de a köldökzsinór a lába között van, még a héten is ott volt, így nem láttunk semmit :S
2011. jan. 8. 23:12
13:22 es vagyok.Én már érzem a babát apró pici mozgásokat.A 16 heti afp-t megcsináltattam most várom az eredményt:)Te voltál már?
2011. jan. 10. 11:46
29/42 A kérdező kommentje:
Szia Én pont ma voltam vérvételen várok az eredményre ugy néz ki hogy jövö hét szerdán lessz kész:) neked csak afp volt vagy a hepatitiszt is kérte az orvosod mert nekem kérte a hepatitiszt és az afp-t nem tudom hogy miért de szerintem biztosra akar menni:)Nem tudod hogy igaz e de ugy hallottam hogy a sote2őn a semmelweis egyetemen nem lehet látogatni? Nagyon sok helyen hallottam hogy az apukák is csak üvegajtón keresztül nézhetik meg a babákat pedig ha igaz akkor sem tudok mit csinálni mert az orvosom ott rendel és ott fogok szülni
Ezen én is elszomorodtam elsőre, de aztán átgondoltam.Szerintem Te se bánkódj emiatt, pláne ha a párod a szülésnél bent tud majd lenni veled! Utána azt 3-4 napod ki lehet bírni, cserébe Neked is nyugtod lesz a többbi idegen látogatótól. Nem lehet vidám "nagyközönség" előtt szoptatni (pláne ha most csináld először), meg átázott hálóruhában rohangálni a mosdóba.
2011. jan. 10. 16:45
Kapcsolódó kérdések: