Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan kismama aki 2011...

Van olyan kismama aki 2011 juniusába fog szülni?

Figyelt kérdés
Csak érdeklődnék hogy van e olyan kimami aki 2011 juniusába van kiirva szülésre és budapesti ki melyik kórházban fog majd szülni?
2010. dec. 29. 19:26
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
én június 18. ra vagyok kiirva nekem is első babám lesz Én nagyon félek már de remélem hogy azért könnyű szülésem lesz.Persze amennyire az lehet könnyü:)
2011. jan. 8. 09:28
 22/42 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

Te hol fogsz szülni?Nekem most derült ki hogy nem a szent margitba hanem a semmelweis-be fogok szülni hát nem is tudom én nem félek a szüléstől inkább várom mert új dolog biztos fog fájni de rá vagyok készülve máramaennyire rá lehet készülni egy szülésre és nagy izgalommal várjuk már a kis pocaklakót sajnos mopst voltunk csütörtökön ultrahangon apuka is eljött de nem mutatta meg magát a picurink de a dokim elküldött még egy ultrahangra remélem ott már látni fogjuk sok sikert könnyü szülést és nagyon boldog babavárást utána babázást puszi szia

2011. jan. 8. 12:52
 23/42 anonim ***** válasza:
Én a SOTE 2 fogok szülni.Mi most megyünk majd jövöhéten uh ra mi is nagyon várjuk.Remélem hogy minden renben lesz.Illetve még a nemét nem tudjuk tehát reméljük az is kiderül majd most.Neked is Boldog babavárás:)
2011. jan. 8. 13:22
 24/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok,csatlakozok én is:)Júni.17 az időpontom,második baba.Szerintem fiú,de még nem kérdeztem rá.

Szombathelyen fogok szülni,ahogy az elsőt is.Semmi negatív tapasztalatom nem volt a szüléssel kapcsolatban,pedig ügyeletesnél szültem.

Úgyhogy első babások:no para:)

2011. jan. 8. 17:02
 25/42 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nektek már megmozdult a pici?A 16. heti AFPn voltatok már? annyira várom már hogy madj megint lássam

2011. jan. 8. 17:11
 26/42 porcukormókus ***** válasza:

Na, akkor én is beszállok! :))

Júni 15-re vagyok kiírva, és a SOTE2-n fogok szülni!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!!

2011. jan. 8. 20:25
 27/42 anonim ***** válasza:
Én már érzem dec 31.-e ota, most lettem visszamódosítva 1 hetet, így szerdán töltöm a 16. hetet, de már nem is tudom, jön amikor jön :) Összevissza módosítgatnak. Csütörtökön megyek afp-re, és akkor kérem fel a szülésznőt, aki az előző szülésemnél volt. Nekem nem lesz uh, csak a 20. héten. Mi voltunk 4d-n hátha megtudjuk a nemét, de a köldökzsinór a lába között van, még a héten is ott volt, így nem láttunk semmit :S
2011. jan. 8. 23:12
 28/42 anonim ***** válasza:
13:22 es vagyok.Én már érzem a babát apró pici mozgásokat.A 16 heti afp-t megcsináltattam most várom az eredményt:)Te voltál már?
2011. jan. 10. 11:46
 29/42 A kérdező kommentje:
Szia Én pont ma voltam vérvételen várok az eredményre ugy néz ki hogy jövö hét szerdán lessz kész:) neked csak afp volt vagy a hepatitiszt is kérte az orvosod mert nekem kérte a hepatitiszt és az afp-t nem tudom hogy miért de szerintem biztosra akar menni:)Nem tudod hogy igaz e de ugy hallottam hogy a sote2őn a semmelweis egyetemen nem lehet látogatni? Nagyon sok helyen hallottam hogy az apukák is csak üvegajtón keresztül nézhetik meg a babákat pedig ha igaz akkor sem tudok mit csinálni mert az orvosom ott rendel és ott fogok szülni
2011. jan. 10. 12:00
 30/42 porcukormókus ***** válasza:
Ezen én is elszomorodtam elsőre, de aztán átgondoltam.Szerintem Te se bánkódj emiatt, pláne ha a párod a szülésnél bent tud majd lenni veled! Utána azt 3-4 napod ki lehet bírni, cserébe Neked is nyugtod lesz a többbi idegen látogatótól. Nem lehet vidám "nagyközönség" előtt szoptatni (pláne ha most csináld először), meg átázott hálóruhában rohangálni a mosdóba.
2011. jan. 10. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!