Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan kismama/ anyuka,...

Van itt olyan kismama/ anyuka, aki a Siófoki kórházban hozta világra csemetéjét?

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget kérni szülésznő ill. orvossal kapcsolatban.Nem ismerek ott senkit és tanácstalan vagyok.

17 hetes kismama

2009. jan. 24. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én siófoki vagyok,itt is szültem.4 hónapot voltam szülés előtt kórházban,így a szülésznőkről csak jót tudok mondani,az összes nagyon kedves és jó fej,és szülések közben is nagyon rendesek-a többi kismama mesélte.Én császáros voltam,velem is nagyon kedvesek voltak,a műtőben is.Az én dokim Tivadar János főorvos volt,idősebb dokibá,én elégedett voltam vele.A kórterembe is rendszeresen bejött érdeklődni hogylétem felől,nem csak vizitkor.De Hadnagy tanár úrnál.Lentulai doktornál,Takács doktornál is nagyon sokan vannak kismamák.Érdeklődj esetleg munkahelyen,baráti körben,hátha tud még vki okosat mondani.

2009. jan. 25. 09:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Sajnos senki nincs a környezetemben,aki tudna vmi értékelhető infót adni,de általad kaptam egy kis szeletet.. :):)

Én is a Tivadar doktorral kacérkodom,az ő nevét már hallottam többször is.

Még annyit had kérdezzek,h szoktak itt Siófokon szülésznőt fogadni?

Esetleg ha tudsz erről valamit,szívesen hallgatom.

Nagyon jó egészséget kívánok Neked és a Babádnak!

2009. jan. 25. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze,fogadhatsz szülésznőt nyugodtan,de mint írtam,mindegyik nagyon kedves és segítőkész.Ha fogadsz valakit,ő végig veled lesz a szüléskor.Jó egészséget kívánok nektek is,és minden jót!
2009. jan. 26. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én siófoki vagyok, még nem szültem, de most vagyok a 33. hétben és Siófokon fogok szülni. Mi kb egyidős terhesek lehetünk (ha jól számolom) Gondolom azóta már választottál orvost, én a Lentulaihoz járok, meg vagyok vele elégedve, nagyon kedves. De nagyon rendes a Tivadar is, meg a Takács sem rossz. Szülésznőt még nem választottam, de ismerek egyet, lehet őt fogom megkérni. A legjobb barátőm már kétszer szült Siófokon, és ő csak jókat mondott.

Boldog babavárást!

2009. máj. 14. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Siófokon szültem tavaly, a Tivadar János főorvos volt a dokim.Maximálisan meg vagyok Vele elégedve,és majd a 2. Babámat is nála szeretném szülni.Császároztak,és mindenki nagyon kedves volt velem,de tényleg,semmi okom a panaszra!:)Jó egészséget kívánok!
2009. nov. 9. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!