Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetes és 5 napos vagyok....

36 hetes és 5 napos vagyok. Az alábbi adatok alapján még mennyi idő lehet a szülésig?

Figyelt kérdés

C=2100,BPD:89mm,FEmur:66mm,Gr.s.:36. Kp. mennyiségű magzatvíz,Flowmetria:normál áramlás,Placenta a hátsó falon,jó helyen,másodfokban érett,koponya a bemenet felett.

Február 12.-re vagyok kiírva,de a dokim azt mondta előbb meglesz a babó.Vajon mennyivel előbb?És ezek az értékek mit jelentenek?

2008. jan. 19. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem nem lesz meg elöbb.Nekem is ezt mondták,mégis már csak 5 nap van a kiírt idöpontig.

2008. jan. 19. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem szerda óta mondják hogy bármikor,de a mai eredmények alapján a kiírás elött 3 nappal lesz meg
2008. jan. 19. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak érdekesség kedvéért, én meg Febr 14.-re vagyok kiírva:)
2008. jan. 19. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek az adatok alapján nem lehet megmondani, hogy mennyi van hátra. Én febr. 3-ra vagyok kiírva és a dokim azt mondta, végig megyünk. Viszont nekem tegnap este óta nagyon fáj a derekam. Lehet, hogy nem a dokinak lesz igaza. Tehát ennyit erről. Jön a baba, amikor jönni akar..
2008. jan. 19. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az adatok számítanak, ha akar úgyis megszületik az a baba. Ne aggódj - tudom nehéz - nyugodtan várj, nem marad ott bant:)

Sok sikert.

2008. jan. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!