A 35. héten mért adatok: BPD:88,7mm; HC:316mm; THQ: 81mm; AC:276mm; FL: 69,9mm. Mekkora lesz a babócám? A doki azt mondta,2 héttel le vagyok maradva.
Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 17:20
1/5 anonim válasza:
Hogy lennel lemaradva?Vagy en vagyok nagyon?Nekem nem mondta a dokim.A 36 heti ultrahangon BPD 87.20 es FL 68.35, tehat idosebb megis kisebb mint a tied.Akkor en lennek 3 hettel lemaradva?Nem lessz oriasbebim de orvosom szerint szepen novekedik..
2/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy lemaradva szerintem.
Nézd meg ezt a táblázatot, az általad megadott méretek megfelelnek a 35 hetes magzati méreteknek, sőt, a combcsont hosszabb is: [link]
3/5 anonim válasza:
Szia.Nekem 36hetes uh-án,BPD:92mm,FL:71mm,AC:341mm.
Szerintem sincs lemaradva...
Minden jót,39hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Dehogy vagy lemaradva! 34 hetes értékeink: Bpd: 87 mm, AC: 315 mm, Fl: 60 mm és így is azt mondta a doki, hogy nagy baba.
Üdv 37 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Szia!Nekem 32 hetes UH volt a BPD:90/107mm, Femur:67mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!