Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ismerősöm a farfekvéses babát...

Ismerősöm a farfekvéses babát spontán szülte meg, de a baba elakadt, sokat volt a szülőcsatornában és oxigénhiánnyal született. Szült így valaki?

Figyelt kérdés
Amúgy problémamentes terhesség, betöltött 40. héttel, a kislány 3530 gramm és 53 cm. De jelenleg is inkubátorba van, és oxigént kap, szoptatni sem szabad az anyukájának.
2010. dec. 21. 14:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ez a véleményem, ha protokoll szerint császározták volna, mivel faros volt a baba, akkor nem sérült volna meg. És istenítem a császárt, mert nagyon sok babát mentett már meg, mivel ÉLETmentő műtét, mint már írtam. Ugyanúgy istenítek bármilyen műtéti beavatkozást, ami az emberek életét menti meg. Mert ez nagyon jó dolog, ha megfelelően használják.

És itt a központi kérdés, mivel ti leragadtatok a császár-szülés témánál. Hogy KI az orvos, MILYEN KÉPZETTségű, milyen tehetséges, mennyi a tapasztalata. Mert kétségem nem fér hozzá, hogy meg lehet szülni faros babát, elsőnek, 4 kiló felett simán- de ahhoz olyan körülmények kellenek és olyan orvos. Ha bármelyik hiányzik, igenis az orvos felelőssége, hogy vagy hívjon egy másik orvost, akinek van tapasztalata e téren vagy válassza a sürgősségi császárt. Ha ő nem képes világra segíteni egy faros babát. Én is halottam (az szobatársam barátnője járt így)az egyik orvosnál született egy baba, és beakadni látszott és már rohant is a doki a főorvosért, mert magát nem érezte alkalmasnak a helyzet megoldására. Aztán rohant vissza, mert mégis kibújt a baba. És ez nagyra becsülendő tulajdonság. Mert igazándiból ettől függ, szerintem. Egy tapasztalt, jó orvos. Illetve aki tisztában van a képességeivel, határaival és nem szégyenli ezt.És rögtön kevesebb lenne a komplikáció.

2010. dec. 23. 10:57
 22/22 anonim ***** válasza:
23:11es vagyok!mi az h retardált?!szégyeld magad!nehogy már akinek a gyereke term.úton született az retardált legyen?a tiéd meg aki császárral lett meg IQ bajnok?!a helyedben nem is írtam vna!szégyen,h vannak ilyen anyák,akik ilyet mernek mondani!hiába a sok okoskodásod nem lehetett előre tudni!ennyi és nem több!lehet példálózni,senkit nem hat meg ilyen bunkó nő írása!amúgy meg eljuthatna az agyadig,h pont egy ilyen kérdéshez írsz ilyen szépeket!
2010. dec. 23. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!