Ismerősöm a farfekvéses babát spontán szülte meg, de a baba elakadt, sokat volt a szülőcsatornában és oxigénhiánnyal született. Szült így valaki?
Ez a véleményem, ha protokoll szerint császározták volna, mivel faros volt a baba, akkor nem sérült volna meg. És istenítem a császárt, mert nagyon sok babát mentett már meg, mivel ÉLETmentő műtét, mint már írtam. Ugyanúgy istenítek bármilyen műtéti beavatkozást, ami az emberek életét menti meg. Mert ez nagyon jó dolog, ha megfelelően használják.
És itt a központi kérdés, mivel ti leragadtatok a császár-szülés témánál. Hogy KI az orvos, MILYEN KÉPZETTségű, milyen tehetséges, mennyi a tapasztalata. Mert kétségem nem fér hozzá, hogy meg lehet szülni faros babát, elsőnek, 4 kiló felett simán- de ahhoz olyan körülmények kellenek és olyan orvos. Ha bármelyik hiányzik, igenis az orvos felelőssége, hogy vagy hívjon egy másik orvost, akinek van tapasztalata e téren vagy válassza a sürgősségi császárt. Ha ő nem képes világra segíteni egy faros babát. Én is halottam (az szobatársam barátnője járt így)az egyik orvosnál született egy baba, és beakadni látszott és már rohant is a doki a főorvosért, mert magát nem érezte alkalmasnak a helyzet megoldására. Aztán rohant vissza, mert mégis kibújt a baba. És ez nagyra becsülendő tulajdonság. Mert igazándiból ettől függ, szerintem. Egy tapasztalt, jó orvos. Illetve aki tisztában van a képességeivel, határaival és nem szégyenli ezt.És rögtön kevesebb lenne a komplikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!