Érdemes benn lennie az apukának szüléskor, vagy jobb neki odakinn?
Nálunk egy percig sem volt kérdés, bejön-e a párom. Nekem is szükségem van rá, de neki is. Kell a támogatása, a szeretete a nehéz percekben-órákban, az ő számára is fontos, hogy velem legyen, de azért is, mert csak így élheti át igazán gyermeke születésének csodáját. Most is (23. hetes várandós vagyok) mindig azt mondja, bármennyire igyekszem is belevonni a terhesség örömeibe, néha irigyel, mert ő csak "másodkézből" kapja az infót. Az a kis manócska mégis az én pocakomban növekszik, mozgolódik, én vagyok együtt vele állandóan.
Azt el se tudom képzelni, hogy szülés közben őt szidnám, már csak azért sem, mert ezt a babát én is ugyanúgy akartam. Ez nem az ő hibája, hanem a kettőnk szerelmének csodája. Együtt voltunk, amikor fogant, együtt leszünk akkor is, amikor születik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!