6 hetes kisfiam délután 5-től este 10-ig kis megszakításokkal vigasztalhatatlanul sír. Csak kézben van csendben, akkor szokott aludni is, igaz csak percekig. Mit tegyek, hogy jobban legyen? és ne szenvedjen ennyire?
Van ennek egy neve, kólika. Az én kislányom is ez volt, bármit tettem, délután csak sírt, 3 hónapos korukra kinövik.
nem valószínű, hogy hasfájós, mert akkor egész nap sírna. kitartást!
Ha a pocija fáj, pár dolgot kipróbálhatsz, próbálhatod masszírozni neki óvatosan, vagy espumisan, infacol, stb. Nekünk speciel egyik sem segített, viszont 3 hónapos korára egyik napról a másikra eltűnt.
Én rájöttem, mire kiismertük egymást, hogy azért sír, mert álmos, de nem tud elaludni. Mennyit alszik a babád napközben? Lehet hogy ez a baja.
Mi sokat szenvedtünk az altatással, mert láttam rajta hogy álmos, de nem tudott elaludni. Sokáig úgy altattuk, hogy ütögettük a popsiját, és énekeltünk neki. Aztán erről leszoktunk, és rávezettük, hogy magától is el tud aludni. (Sírni hagyás, egy kis simogatással vegyítve.)
Azóta, ha berakom a kiságyba, kis nyöszörgés után elalszik.
Esetleg próbáld ki a babakocsiban tologatást is, hátha az is bejön. Nekünk a göröngyös talajt nagyon szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!