Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Levehetem már a kötést?

Levehetem már a kötést?

Figyelt kérdés
Lassan két hete, hogy meg volt a császár műtétem. A varrat szedésnél azt mondta a doki, hogy már érheti víz a sebet. De én még a varratszedés után kértem, hogy ragassza le a sebem. Még mindig nem merem levenni és még húzódik is. Kenjem be valamivel majd a heget?
2010. dec. 19. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Levegőn szabadon jobban gyógyul! Nem mentem semmivel, mert a sebkenőcsök hámosítók, csak mégjobban húzódik tőle, ( epe műtétem varratát kenegettem, semmit sem hatott)

a varrar ahogy szárad az húzódik, na meg meg kéne ott is mosni mert a kosztól meg viszket:) a rászáradt vér, fertőtlenítőt tussal lemoshatod!

2010. dec. 19. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vedd le, sőt szerintem már le is kellett volna venned. Nekem már a varratszedés után sem ragasztották le és nem volt semmi gond. Szerintem (vagyis az orvos mondta) amit húzódni érzel az nem a külső vágás, hanem a belső. Nekem varratszedés előőtt úgy vették le a ragasztást, hogy a doki húzta az egyik oldalról , a nővérke a másik oldalról és egyáltalán nem fájt. MInden jót!
2010. dec. 19. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is már levehetted volna. nekem 4 nap után szedtek varratot és utána már nem is ragasztották le. víz érhette utána, kb. két hét múlva tusfürdő is, csak a törölközésnél kellett vigyázni.én semmivel sem kenetem. a dokim azt mondta olyan bugyit hordjak ami nem irritálja a vágást, azaz nem ér hozzá, felette van a korca mert akkor szokott a varrat vastagodni. nekem szép lett nagyon a vágásom.
2010. dec. 20. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem a 3-dik napon levették a ragasztást és az 5-ik napon kivették a varratokat, azóta érheti víz is és körömvirág krémmel kenegethetem, nagyon szép a hegem
2010. dec. 21. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!