Mikor lehet császár után leszedni a kötést, és normálisan fürödni?
Figyelt kérdés
Hat hete császároztak, még mindig rajta van a kötés a hegen, senki nem mondta ,hogy mikor lehet leszedni. Már zavar hogy nem tudok rendesen fürödni. A doki nem veszi fel a telefont.2008. dec. 4. 09:26
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én 4 nap után, mikor kiszedte a varratokat az orvosom, már csak egy odaragasztott gézlapot kaptam, amit 3-4 nap után levehettem, és onnantól kezdve, normálisan zuhanyoztam. Nyugodtan vedd le szerintem, és zuhanyozz normálisan. Nekem azt mondta az orvos, hogy olyan 7-9 napig ne érje víz, és külömböző tusfürdők. Fürödni kádban jó melegvízzel én csak a 6 hetes kontroll után mertem, de szerintem utána már te is nyugodtan fürödhetsz.
Üdv
2/5 anonim válasza:
engem ahogy hazaengedtek, mondták h otthon vegyem le h szellőzönn és nappal púderezzem...és csak sima viz érheti tusfürdő nem...vedd le nyugodtan és nappal puderezd be
3/5 anonim válasza:
Vedd le.Nekem a kórházban mondták:hazamenetel után 5 napig csak zuhany és vigyázni a kötésre,5 nap után lehetett levenni és kb a 8 hét környékén fürödtem kádban először.
4/5 anonim válasza:
Nekem 2 napig volt kötésem, addig is zuhizhattam, utána kötést cseréltek, ha elázott. 3. napon levették a kötésem, utána is tusoltam rendesen. Te jó ég, hol szültél? Elég elmaradott egy hely lehet!
5/5 anonim válasza:
Sürgősen vedd le a kötést a hasadról, és zuhannyal mosd le jól a vágásod! Utána hexachlorophenes hintőporral jól szórd be, az lefertőtleníti, és szárítja a vágás helyét. Nagyon durva, hogy ennyire nem tájékoztattak arról, hogyan kezeld a sebedet. Ha esetleg még gyulladt lenne -remélhetőleg nem,- akkor jó rá a betadines kenőcs. A fürdéssel várj még 2 hetet, ahogy előttem is írták. Egy magasabb derekú bugyi pedig segít a hasad visszahúzódásában, jól és kényelmesen megtartja a hasad. A dokid meg szégyelje magát, hogy egy császáros kismamája a "pénzosztás" után már nem tudja elérni telefonon, ha problémája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!