Császárosok! Varratszedés után a kötést hány nap múlva szedhetem le? Mikor zuhanyozhatok le végre rendesen?
Kiszedték először a kapcsokat, aztán két napra rá a varratokat. Mindezt még a kórházban. Ott sem zuhanyozhattam, mert állítólag a víztől begyulladhat, így csak bénáskodva mosakodtam, úgy hogy ne legyen vizes.
Aztán amikor a varratokat kiszedték, még raktak rá egy gézlapot, de nem figyeltem mikor mondta a doki, meddig kell rajta lenni.
Csak arra emlékszem,hogy mondta, hogy ha esetleg begyullad vagy levedzik akkor jelentkezzek.
hello! én zuhanyoztam kötéssel is, csak nem szabadott nagyon eláztatnom.Ha nagyon vizes lett átkötötték.
Varratszedés után mondta a dokim, hogy estig még kössem be, de utána már egyáltalán nem kell kötözni, szóval aznap már normálisan tudtam zuhizni. De nekem akkor már varras sem volt a sebem, szóval nem aggódtam h eláztatom vagy ilyesmi :) Ha már volt a császár akkor mielőbbi felépülést és boldog babázást :)
Köszi!
Na akkor le merjem venni vagy sem?Péntek délben volt a varratszedés, azóta van rajta!
Szerintem is leveheted,ha fürdessz ne áztasd a sebed az a lényeg:-)
2császis anyuka
Szia!
Már nyugodtan zuhanyozhatsz, csak ne áztasd a sebed körül.
Nekem a dokim az mondta,a varratszedés napján, hogy másnap este lehet tussolni.
Szia!
Én varratszedés után kb 2 órával zuhanyoztam úgy hogy a sebet is érte a víz, nem áztattam meg nem dörzsöltem de azért oda ment a víz. Előtte csak úgy zuhanyozhattam, hogy ne menjen rá víz. A lényeg, hogy ne ázzon a vágás és a környéke meg utána fel kell róla itatni a vizet, de dörzsölni nem szabad. Ha érzékeny akkor egy pér napig szivaccsal még ne mosd csak ha már egyáltalán nem fájt. Nekem ezt javasolta a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!