Igaz, hogy könnyebben megy a szülés 19-20 éves korban, mint pl.30 fölött?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 18:10
11/15 anonim válasza:
32évesen első baba 3óra
34évesen 2.baba 45perc
szerinted??? :-D
12/15 anonim válasza:
alkati kérdés..
21éves vagyok, 6hete szültem, abszolút problémamentes terhességgel 17,5 vajúdás után megcsászároztak:(
a éjféltől kezdve végig fájdalmaim voltak (10percesek), majd este 5kor feladtam..(a végén 4órán keresztül 3percesek voltak)
17:58kor megszületett életem értelme, és azonnal elfelejtettem a fájdalmakat :)
szóval szerintem nem függ össze, mert mindenki szerint megvan az alkatom egy 4kgos baby megszüléséhez.hát sajnos nem így alakult, de nem bántam meg :)
13/15 anonim válasza:
uccsó vagyok:
szerintem inkább a test regenerálása megy könnyebben, talán gyorsabban feszesedsz, esetleg könnyebben fogyhatsz, de mint mindenben, ebben is lehet kivétel..
14/15 anonim válasza:
Szia.24 évesen szültem 12 óra vajudás alatt. és nagyon nehezen született meg.
15/15 anonim válasza:
19 evesen szultem,16 ora 40 percet vajudtam,nem volt konnyu szules.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!