Nagyon nagyon nagyon félek a szüléstől!? Még messze van, de megőrülök a gondolattól is, annyira félek tőle. Nem tudom mivel tudnám megnyugtatni magam?
Szia!
találtam neked egy jó kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
szerintem még időben vagy, hogy lelkileg felkészülj a szülésre és leküzd a félelmeidet. A szülésnél egy dolgot tarts majd szem előtt, a babának ugyanolyan nehéz mint neked, ugyhogy minden félelmeddel, millen ellenkezéssel (a fájdalomtól) az ő dolgát (is) nehezíted! :-) Először is hidd el, hogy nagyon szép is tud lenni egy szülés!
De még nagyon időben vagy, remélem, hogy mire oda jutsz, hogy közeledik a kisbabád, már félelmek nélkül fogod őt várni, és így gyors és könnyű szülésed is lesz!
Minden jót kivánok neked!
Szerintem ne hallgass a második válaszolóra, nem is értem, miért ír valaki olyat, amihez nem ért. A fejfájás nem gyakori az EDA-nál, igen, felléphet mellékhatásként, de messze nem mindenkinél. Sok ismerősöm, testvérem is EDA-val szült, semmilyen mellékhatása nem volt egyiknél sem. Talán valakinek volt kisebb hányingere, de nem vészes.
Én is félek egyébként, megértelek:) És biztosan szeretném kérni az EDA-t, persze, ha nem szupergyors szülés lesz. Egyből fogom kérni. Én is gondoltam már a császárra, mint gondolat felmerült bennem, éppen a félelem miatt és ahol én szülök, ott lehet kérni, de elvetettem ezt az ötletet, mert akármennyire is félek a szüléstől, szerintem a császár sokkal durvább lenne, mégis egy műtét. Meg lehet, hogy annyira nem is lesz vészes, ahogy bebeszélem magamnak és a szülés olyan élmény, amit szerintem át kell élni. Annyi történetet hallottam már, hogy a fájdalom ellenére is csodálatos élmény és kitolás is az. Lehet, nem kellene erről lemaradni:) Úgyhogy, fel a fejjel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!