Nagyon nagyon nagyon félek a szüléstől!? Még messze van, de megőrülök a gondolattól is, annyira félek tőle. Nem tudom mivel tudnám megnyugtatni magam?
Szerintem nyugodta kérj EDA-t, én 2x szültem, mind a kétszer kaptam.
Semmi hátrányát nem éreztem, születm 2 nagy babát.
Az EDA-val kapcsolatban szeretném leírni a saját tapasztalatom. Nekem abban a pillanatban bekötötte a doki, ahogy beértünk. Nem volt kívánságműsor, mert nagyon lázas voltam, így tudott nekem még egy kis erőt tartalékolni. A kitolásnál minimálisan vette le, és a hasamon tartotta a kezét, figyelte a gépet, és szólt mikor nyomjak. A kitolás így is fájt, de az EDA rengeteg erőt meghagyott nekem. Utána semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Nem tudom milyen egészségesen a vajúdás, de magas láz, ízületi fájdalom (láz miatt) mellett nem tudtam volna végig csinálni. Beszélj az orvosoddal a félelmeidről, és együtt biztos megtaláljátok a legjobb megoldást.
Amúgy mikor belépsz a kórház kapuján már úgy sodornak az események magukkal, hogy nem lesz időd parázni.
12:25-nk
A spinális érzéstelenítés szokott fejfájást okozni,a mit leginkább császárnál alkalmaznak.
Nekem egyik eda után sem a fejem, se a hátam nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!