Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nagyon nagyon nagyon félek a...

Nagyon nagyon nagyon félek a szüléstől!? Még messze van, de megőrülök a gondolattól is, annyira félek tőle. Nem tudom mivel tudnám megnyugtatni magam?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez a dolog,meg minden,de egyszerűen nem tudok úgy gondolni rá.lehet,ha ennyire rástresszelek még rosszabb lesz???
2010. dec. 17. 12:09
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Te? na akkor majdnem egyidősek vagyunk:)
2010. dec. 17. 13:07
 12/35 A kérdező kommentje:
SoteI vagy II ??
2010. dec. 17. 13:08
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodta kérj EDA-t, én 2x szültem, mind a kétszer kaptam.

Semmi hátrányát nem éreztem, születm 2 nagy babát.

2010. dec. 17. 13:09
 14/35 anonim ***** válasza:

Az EDA-val kapcsolatban szeretném leírni a saját tapasztalatom. Nekem abban a pillanatban bekötötte a doki, ahogy beértünk. Nem volt kívánságműsor, mert nagyon lázas voltam, így tudott nekem még egy kis erőt tartalékolni. A kitolásnál minimálisan vette le, és a hasamon tartotta a kezét, figyelte a gépet, és szólt mikor nyomjak. A kitolás így is fájt, de az EDA rengeteg erőt meghagyott nekem. Utána semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Nem tudom milyen egészségesen a vajúdás, de magas láz, ízületi fájdalom (láz miatt) mellett nem tudtam volna végig csinálni. Beszélj az orvosoddal a félelmeidről, és együtt biztos megtaláljátok a legjobb megoldást.

Amúgy mikor belépsz a kórház kapuján már úgy sodornak az események magukkal, hogy nem lesz időd parázni.

2010. dec. 17. 13:10
 15/35 anonim ***** válasza:

12:25-nk

A spinális érzéstelenítés szokott fejfájást okozni,a mit leginkább császárnál alkalmaznak.

Nekem egyik eda után sem a fejem, se a hátam nem fájt.

2010. dec. 17. 13:11
 16/35 A kérdező kommentje:
Én is sok jót olvastam az EDAról.ezért merném bevállalni..több jót olvastam,mint rosszat.
2010. dec. 17. 13:12
 17/35 anonim ***** válasza:
Sote 2
2010. dec. 17. 13:13
 18/35 A kérdező kommentje:
Én az I en.Tudjátok már mi lesz a baba?mi tegnap tudtuk meg,h kukacos..:))
2010. dec. 17. 13:15
 19/35 anonim ***** válasza:
De jó ti már tudjátok? mi még nem sajnos:(De azt mondják hogy afiúkat könnyebb észrevenni.4 d én voltatok vagy simán?
2010. dec. 17. 13:20
 20/35 A kérdező kommentje:
nem 4D volt.csak pont úgy feküdt,pont széttárta a lábát és ott lógott..:-))az előző Uh-n semmit nem láttam,vagyis meg se ismertem,h baba egyáltalán(8hetesen)..de most úgy rugdosódott,már mindene látszott..:-))voltatok már 12 hetes genetikán?
2010. dec. 17. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!