Hány évesen szültetek először? És az tervezett volt? Akkor már házasok voltatok?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat:)2010. dec. 16. 16:28
11/28 anonim válasza:
Még 18 voltam mikor szültem,nem volt tervezett baba,és még nem vagyunk házasok de talán egyszer...
12/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Utolsónak:18 évesen megtartottad, akkor nagyon bátor vagy. (mármint suli+meló+baba egyszerre). Remélem összeházasodtok majd:)
Előtte:Hogyhogy előbb a babákat szerettétek volna, csak utána az esküvőt?
2010. dec. 16. 17:23
13/28 anonim válasza:
22 évesen, férjnél voltam, félig meddig tervezett volt. Rá bíztuk ha jönni akar ,jöjjön:)
14/28 anonim válasza:
20 évesen,nem tervezett baba,és nem vagyunk házasok!
15/28 anonim válasza:
21 évesen, nem voltam férjnél, 8 hónappal később viszont már igen:)
16/28 anonim válasza:
18 éves vagyok
Nem dolgozom jelenleg,és még a szülés előtt sikerült leérettségiznem (egész jól)majd jövőre tanulok tovább-
17/28 anonim válasza:
28 évesen, nem volt tervezett
Amúgy 19 éves korom óta vagyunk együtt, nem vagyunk házasok.
A második gyrekőcöt 37 éves koromban szültem, ő most 21 hónapos.
18/28 anonim válasza:
27 évesen, tervezett baba volt, házasok vagyunk.
19/28 anonim válasza:
31 évesen szültem a kisfiamat, tervezett baba volt. Akkor már 12 éve voltunk együtt a párommal. Most várjuk a 2. babánkat ,aki szintén tervezett, 34 leszek a szüléskor. Esküvőt nem terveztünk, és nem is tervezünk.
20/28 anonim válasza:
26 voltam. Tervezett baba. 5 hónapos terhes voltam amikor volt a lagzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!