Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Január végén szülő kismamik?

Január végén szülő kismamik?

Figyelt kérdés
Ti már összepakoltátok a kórházi csomagot? Minden készen áll a baba érkezésére?Vagy még csak most rendezkedtek?Hogy álltok?
2010. dec. 16. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát én pl sehogy. 31-re vagyok kiírva.

Amim van: papucs, törölköző, köntös, 1 csomag eldobható bugyi és egy darab pizsama.

Felteszem, ennél azért a minimum is több, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy beszerezzek 2-3 hálóinget meg ami még kell.

A babának már mindene megvan, az ő kórházi csomagja majdnem kész (ahol szülök, oda pelust és ruhát is vinni kell majd neki).

Te hogy állsz? A kérdésed egy kis lelkiismeret-furdalást ébresztett bennem, lehet, hogy vagy holnap veszek 1 hálóinget, hogy azért mégis legyen.

De bízom benne, hogy a babám egy nappal hamarabb sem fog megszületni, mert elvileg még 2 héttel a szülés előtt vizsgám van :)

2010. dec. 16. 14:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Na ez az,hogy még én sem állok sehogy...Már van egy 19 hónapos kisfiam és vele elég nehéz vásárolgatni.A férjem meg dolgozik,segítség nincs.Most még a karácsonyra koncentrálok,de a 2 ünnep között talán beszerzünk mindent.1-2 apróság már nekem is van,de még kellenek dolgok.De valahogy olyan lusta vagyok és fáradt....Remélem nálunk sem érkezik meg elöbb a kicsi lány:-))
2010. dec. 16. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én pont most fejeztem be a bepakolást. 28.-ra vagyok kiírva! Nagyon idegesített már hogy még nem vagyok kész vele, veszélyeztetett vagyok, állítólag hamarabb is fog érkezni a baba. A kórházi csomag készen van, egy-két apróságot leszámítva, de a szobánk....Csak a hétvégén tudjuk kifesteni. Utána meg jön a nagytakarítás az egész lakásban. Van még bőven mit csinálni.

2010. dec. 16. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én január 11re vagyok kiírva, ma raktam össze a kórházi csomagot.

Kb 1hete szereztem be mindent:)

2010. dec. 16. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Január 28-ra vagyok kiírva.Még én sem raktam össze a csomagomat.Hálóing van meg tisztálkodó szerek.Még kell vennem köntöst meg stb...Jövőhétre tervezem a vásárlást aztán ünnepek után összepakolok.
2010. dec. 17. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Jan 27-re vagyok kiírva én már kész vagyok mindennel. Babaruha mosás,vasalás, kórházi pakk. Nem akartam ezzel tölteni az ünnepeket, vagy utána kapkodni. Én szép lassan beszereztem mindent, így most már a karácsonyra meg a 2,5 éves lánykámra tudok koncentrálni, legalább ez nem frusztrál.
2010. dec. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!