Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik akkor ha valaki...

Mi történik akkor ha valaki nem tud (nem akar) nyomni?

Figyelt kérdés

Nem tud - mert pl. a hosszú vajúdás alatt nagyon elfáradt és nem maradt semmi ereje

Nem akar (tudatosan vagy tudatalatt) - mert pl. fél, hogy a gyerek beszorul a szülőcsatornába, v félti az alfelét a repedésektől, sérülésektől

Mit csinál ilyenkor a doki? Császároz vagy esetleg előszedi az olyan elavult és veszélyes műszereket mint vákum, fogó?

2010. dec. 15. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nem akar? mikor jön az inger, az ember örülhet ha nyomhat!!! engem 45 percig nem engedtek, mert nem ért oda a dokink, az életem leghosszab 45 perce volt.

lesz erő nyomni, akármilyen fáradt az ember, úgy van kitalálva, hogy akkor vhogy egy hegyet is eltudna mozdítani.

2010. dec. 19. 17:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Az csak téged kínozna tovább, ha elhagynád magad, visszakoznál. Ha azt mondják nyomjad, akkor szedd össze magad, és nyomjad, hogy túl lehess rajta minél előbb.

Én tv-ben láttam és ki is próbáltam, mikor nyomni kell,nyomni kell egy hosszút, utána ne várj, hanem gyorsan be az új levegőt, és nyomjad megint ahányszor csak mondják, hogy ne szívódjon visszább a baba.

Nekem két szülésem volt f.csillapító nélkül, vajúdás fájt igen, de mikor ki kellett tolni, pár tolás és kint volt.

2010. dec. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!