Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek minden nővér bunkó?

Szerintetek minden nővér bunkó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
bunkó betegnek bunkó nővér dukál ;)
2010. dec. 15. 21:43
 12/14 A kérdező kommentje:
utolsó:-)
2010. dec. 16. 08:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem! És szerintem a mi hozzáállásunk is számít. Én is tudom magamról, hogy én sem vagyok mindig kedves a munkahelyemen, nekik ez ugyanúgy a munkájuk, igaz, hogy emberekkel dolgoznak, de nekik is lehet rossz napjuk vagy otthoni problémájuk. Szülés után úgy érzi az ember, hogy az egész világnak vele kéne örülnie, de én abszolút megértettem pl a csecsemősöket, amikor nem értek rá elmagyarázni dolgokat, mert szinte egyfolytában csöngettek nekik a szülőszobából (hogy újabb baba érkezik :)). Nagyon el voltak havazva. Vannak biztos bunkók, de olyan emberek mindenhol vannak, de szerintem több a normális nővérke, és nem kell felvenni, ha türelmetlen stb. Az ÁLTALÁBAN nem nekünk szól.

(A másik meg az anyagiak, szerintem a csecsemősnővérek nem kapnak túl nagy fizetést, ellenben az orvos és a szülésznő csak kap valami pluszpénzt a szülőktől, míg a csecsemősök, akik a gyermekágyas napok alatt a babákról gondoskodnak, nem kapnak semmit. Mi is csak egy ezrest adtunk annak a csecsemősnek, aki bent volt a szülésnél.)

2010. dec. 16. 10:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem elég pozitív a tapasztalatom. Persze vannak közöttük furcsák, ha nem is bunkók, de nagyon közönyösek, viszont én pozitívan csalódtam a szülésemkor - szinte kivétel nélkül mindegyik nővér rendes volt.

Nem lehet könnyű az egészségügyben dolgozni. Sajnos egy idő után biztos bele is fásulnak a munkába.

2010. dec. 16. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!