Szerintetek minden nővér bunkó?
20:17-es vagyok
Netán ez a kérdés inspirálta a Te kérdésedet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Most jutottam el idáig. És továbbra is tartom, hogy nem mindegyik bunkó!
Igen ez inspirálta...Már eleve, hogy valaki így áll hozzá elszomorító. Tény hogy vannak nem kedvesek de nem lehet általánosítani!
Ugyanugy akkor elmondható ugyanez a "másik oldalról" is nem?
Én még "élesben" nem találkoztam szülészosztályos nővérekkel, de van egy csecsemős ismerősöm, ő egy tündér :))))
A belgyógyos nővérekkel már volt kapcsolatom több kórházban, jó tapasztalataim vannak - illetve túlnyomórészt pozitív, néhány rossz élménnyel, de az még belefér a szórásba.
Nem tartok tőle, hogy pont valami hárpiába fussak bele...
33 hetes km.
Nem:) Ez olyan lüke sztereotípia:)
Anyukám pl. iszonyat jó nővér volt, büszke is vagyok rá:) de ez személyiség függő.
Amikor én voltam sebészeten is mindenki rendes volt, igyekeztem megkönnyíteni a dolgom (16 voltam és beraktak 60+osokhoz mert gyerek osztályra már nem mehettem)
Amikor meg szültem sem volt egy rossz:) volt, hogy fejtek...illetve egy nővér...vagy csecsemős...na ő még bocsánatot is kért és azt mondta, hogy rúgjam meg nyugodtan ha nagyon fáj:D
De tény, hogy függ attól ki milyen, némelyiket akasztani kellene:/
Eddig mondhatni szerencses voltam a noverekkel....na az orvosokkal kevesbe!!!
Persze volt bunko noverrel is dolgom az eletben, de kevesebbel mint orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!