Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek minden nővér bunkó?

Szerintetek minden nővér bunkó?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 19:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
ja,és minden német náci, minden roma bűnöző és a vörös hajú nők meg boszorkányok....:)
2010. dec. 15. 19:50
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
...és a szőke nők meg buták
2010. dec. 15. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
49%
A legtöbb szerintem igen. Valami felsőbbrendű éntudattal rendelkeznek, amihez egy egyszerű földi halandó, teszem azt egy terhes bő vagy egy frissen szült anyuka nem ér fel...tisztelet a kivételeknek!
2010. dec. 15. 20:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem! Én legalábbis 1 kivételt ismerek. Nagyon aranyos, segítőkész nővérke volt. Pont a császárom utáni éjjelen volt "szolgálatban"!
2010. dec. 15. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:

20:17-es vagyok

Netán ez a kérdés inspirálta a Te kérdésedet?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Most jutottam el idáig. És továbbra is tartom, hogy nem mindegyik bunkó!

2010. dec. 15. 20:22
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem is pozitív tapasztalatom van, legalábbis a szülészeten nekem szerencsém volt, a többség kedves volt, bár valóban vannak kevésbé rendesek is, de igy azért nem lehet általánosítani szerintem, hogy mindegyik bunkó.....
2010. dec. 15. 20:28
 7/14 A kérdező kommentje:

Igen ez inspirálta...Már eleve, hogy valaki így áll hozzá elszomorító. Tény hogy vannak nem kedvesek de nem lehet általánosítani!

Ugyanugy akkor elmondható ugyanez a "másik oldalról" is nem?

2010. dec. 15. 20:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Én még "élesben" nem találkoztam szülészosztályos nővérekkel, de van egy csecsemős ismerősöm, ő egy tündér :))))

A belgyógyos nővérekkel már volt kapcsolatom több kórházban, jó tapasztalataim vannak - illetve túlnyomórészt pozitív, néhány rossz élménnyel, de az még belefér a szórásba.

Nem tartok tőle, hogy pont valami hárpiába fussak bele...

33 hetes km.

2010. dec. 15. 20:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem:) Ez olyan lüke sztereotípia:)

Anyukám pl. iszonyat jó nővér volt, büszke is vagyok rá:) de ez személyiség függő.

Amikor én voltam sebészeten is mindenki rendes volt, igyekeztem megkönnyíteni a dolgom (16 voltam és beraktak 60+osokhoz mert gyerek osztályra már nem mehettem)

Amikor meg szültem sem volt egy rossz:) volt, hogy fejtek...illetve egy nővér...vagy csecsemős...na ő még bocsánatot is kért és azt mondta, hogy rúgjam meg nyugodtan ha nagyon fáj:D

De tény, hogy függ attól ki milyen, némelyiket akasztani kellene:/

2010. dec. 15. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Eddig mondhatni szerencses voltam a noverekkel....na az orvosokkal kevesbe!!!

Persze volt bunko noverrel is dolgom az eletben, de kevesebbel mint orvossal.

2010. dec. 15. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!