Ha lezajlott a szülés, teljesen kimerül az ember? Milyen érzések kavarogtak bennetek?
Első alkalommal alapból nagyon fáradt voltam, indították, nem tudtam kinyomni, jöttek és kipaszírozták. Hogy mit éreztem, miután összevarrtak? Egyfolytában azt kérdezgettem, hogy mikor hozzák vissza, mert látni akarom. Amikor a szobámba betoltak akkor kaptam vissza a babát, csak nézegettem, aztán kaptam egy zacskót a katéterre.. mert annyit varrtak, hogy ha császár lett volna nem varrnak ennyit. Aztán az ember próbál nem elájulni, ha fel kell kelni.
Második már gyors szülés volt, annak minden szépségével. Jobban megmaradt az egész. Nagy élmény volt, hogy semmi doktor nem paszírozta a hasamat, hogy nem kellett a kezemben 4 napig a csővel mászkálni, mint első alkalommal. Felszabadultabb voltam, viszont második alkalommal is nagyon nehéz volt másnap felkelni, és nem elájulni.
A harmadikról még nem tudok nyilatkozni, de remélem, még két ünnep között meg lesz, és nem várja ki a januári időpontját. Reménykedek a méggyorsabb szülésben :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!