Ha a hüvelygombám nem múlik el szülésig, akkor az jelenthet-e gondot a babára vagy rám nézve?
Ő összeszedhet-e valami, még kibújik, vagy esetleg nekem a hasamba felkerülhet-e valami a fertőzésből?
Köszi a válaszokat, és bocsánat a tudatlanságomért.
Biztos hogy "csak" hüvelygomba? Mert nekem is volt a vége felé erősebb folyásom, azt mondták rá először h gomba kaptam mindenfélét, de nem múlt el, így aztán már azt mondták baci. Mikor megszületett a kislányom, egyből kapott antibiotikumot emiatt. De semmi baja se lett szerencsére.
Nekem mondjuk vettek le tenyésztést 38 hetesen mikor nem akart elmúlni a folyás. Semmi más tünetem nem volt, csak az.
Egyébként akkor mehet fel a fertőzés ha nyitva van a méhszájad, nekem az utolsó 2 hétben már nyitva volt így féltem is nehogy felmenjen a fertőzés.
A doki azt mondta, hogy hüvelygomba. Sajnos a terhesség alatt többször előjött, és most ismét kezelnem kell. Most 37 hetes vagyok, és a rutin kenetet már levették. Remélem figyelni fognak, hogy ne legyen gond. Elméletileg még zárva vagyok, és használhatom a hüvelykérmet.
köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!