Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hasi műtét szülés után?...

Hasi műtét szülés után? Megcsináltatnátok, vagy maradjak így?

Figyelt kérdés

Második babámat szültem kb egy hónapja, de már az első után is szétcsúsztak a hasizmaim, vagy szétváltak középen, ki hogy érti. Ha felülök, középen kidudorodnak a belső szerveim, úgy nézek ki, mint egy alien. Ha állok, akkor is tök nagy hasam van, kb mintha öt hónapos terhes lennék, és ez nem a méhem, az szépen visszahúzódott. A hasizmaim nem tudják bent tartani a belső szerveimet. Sokfélét hallottam már, valaki azt mondja, hogy ez hasi sérv, és műteni kell, a műtétre is többfélét hallok, hogy összevarrják középen, valaki azt mondja, hogy egy hálót ültetnek be, megint mások azt mondják, hogy hasizmozással helyreáll, más pedig hogy ezzel együtt kell élni.

Van valaki hasonló helyzetben? Mit tudtok erről? Tanácstalan vagyok.

2010. dec. 7. 11:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat. Egyetértek, hogy a hat hetes kontrollon kellene ezt is vizsgálni. Újévi fogadalmam, hogy megnézetem orvossal! Mindenkinek boldog karácsonyt és új évet!
2010. dec. 21. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!