A hashajtó beindíthatja a szülést? Bővebben lent.
Akár be is indithatja de alhasi vérbőséget is okoz amivel nem jó játszani.
Nem lehet hogy kapnál egy beöntést? .
Én mindennap iszom a laveolacot, nem okoz görcsöt, mindennap lágy a széklet. Ezt ajánlotta a nőgyógyász. Nem indítja be a szülést, ellenben az erőlködés burokrepedést okozhat.
8 nap?????? jesszus.
Én egyszer gyermekkoromban nem voltam egy hétig, beöntést kaptam, háááát kökemény kolbászok tömege jött ki belőlem.
Azonnal menj orvoshoz.
Szerintem 40 hetesen nyugodtan indulhat, mindegy mitől.
Viszont saját tapasztalat, hogy ilyen szorulásnál a hashajtó semmit nem használ, ugyanis az "felülről hajt", viszont a végbélben levő kemény "terméket" meg sem mozdítja. A beöntést javaslom én is.
Én a második terhességemmel 6 hónapon át naponta beöntést kaptam. (Férjem csinálta, vettünk gyógyszertárban kézi pumpás beöntő készüléket.) A hashajtók az egész bélszakaszt, gyomrot és mindent "megdolgoznak", és hozzá is lehet szokni (a laevolac tömény cukor ráadásul), nem érdemes huzamosan csinálni.
AZt mondhatom, hogy majdnem mindent kipróbáltam, ami létezik, és a beöntés volt a "legbarátságosabb" megoldás.
Jó szülést Neked!
8 nap? Az nagyon durva!
Miért nem próbáltad a beöntést?
Otthon, nyugodt körülmények között kényelmesebb, mint majd bent a kórházban. Bár az sem vészes.
Egyik lábad beteszed a kádba a másik kint van és a kád szélén ülsz. Jó melegre, de még kellemesre állítod a tust. Jó közel tartod a zuhany fejét a popsi nyílásodhoz. Ha állítható a fej része több fokozatba, akkor állíthatod úgy is, hogy ne szét szórja a vizet, hanem csak a közepén szórja. Vagy akár le is tekerheted a gége csőről és úgy még közelebb tudod tartani, hogy jól be jusson a meleg víz. Hidd el, hogy nem marad el a hatás. Meg fogsz könnyebbülni, nem kell gyógyszer. Érezni fogod, ha menned kell, de akkor viszont spuri a wc-re. Akár többször is megismételheted egymás után. Mert biztos jól tele vannak 8 nap alatt a beleid. Kellemetlenebb, ha a kórházban adják. Ott ki vagy szolgáltatva. De, Ki hogy érzi!
Utána pedig mindent le lehet fertőtleníteni.
Ugyanazt fogod eléri vele, csak azt úgy tudom be is kell dugni. A gégecsövet elég ha csak odatartod a nyíláshoz ...
Nem muszáj nagyon erősre állítani, mivel Te állítod be a víz hőmérsékletét és az erősséget is.
Végeznél mire hazaér a párod, de a Te dolgod! Csak próbáltam segíteni, mert iszonyú lehet szenvedni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!