Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kötnél magán egészségbiztosítá...

Kötnél magán egészségbiztosítást? (szülés miatt)

Figyelt kérdés

Van most egy jó lehetőség, és érdekelne, hogy hány leendő kismama érdeklődik. A lényeg: egészségbiztosítási szerződést kell kötni amiben a 4 választható csomagtól és az alany korától függ a havidíj ami kb 2000től max 10000ig terjed. Amit kap érte az ember: szülésre a csomagtól függően minimum 50E ft max 1millió 150E ft.De fizet betegségek korházi kezelések csontörés után is stb...

Szóval várom a véleményeket.

2010. dec. 6. 20:37
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Kérdező! Nem értelek, ha fel akarod hívni az emberek figyelmét egy általad ajánlott termékre, akkor miért kommunikálsz ilyen bántó, sértő stílusban. Engem érdekelt volna a téma, de ahogy válaszolsz itt a többieknek komolyan mondom elment a kedvem további beszélgetéstől. Lehetnél kicsit diplomatikusabb.

Valóban én tájékoztatni szerettem volna az itt teherbeesés rovatban beszélgetőket hiszen náluk lehet ennek nagy aktualitása.

És bocs, de amikor egy leendő vagy már ügyfél hülye, és csak ellent mond meg ő jobban tudja, akkor hajrá mondja el a véleményét és otthagyom, vagy leosztom és úgy hagyom ott, azt hiszem nem vagyok rászorulva az ilyenekre. Mert kik nekem az ilyen emberek? Idegeskedni meg miattuk nem fogok, ezt már megtanultam.

Akit pedig tényleg érdekel az úgyis meg fog keresni. Mert valószínüleg neki nem én számítok hanem az ajánlat tetszik. És miután ő normális kérdéseket tesz fel stb... nem fogom leugatni sőt, megpróbálok neki minél több mindenben segíteni végülis ez a dolgom.

2010. dec. 8. 14:13
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia! Írd már meg nekem priviben a feltételeket, lehetőségeket, és hogy melyik biztosító! Köszönöm!
2010. dec. 9. 14:24
 23/23 anonim ***** válasza:

"Valóban én tájékoztatni szerettem volna az itt teherbeesés rovatban beszélgetőket hiszen náluk lehet ennek nagy aktualitása.

És bocs, de amikor egy leendő vagy már ügyfél hülye, és csak ellent mond meg ő jobban tudja, akkor hajrá mondja el a véleményét és otthagyom, vagy leosztom és úgy hagyom ott, azt hiszem nem vagyok rászorulva az ilyenekre. Mert kik nekem az ilyen emberek? Idegeskedni meg miattuk nem fogok, ezt már megtanultam.

Akit pedig tényleg érdekel az úgyis meg fog keresni. Mert valószínüleg neki nem én számítok hanem az ajánlat tetszik. És miután ő normális kérdéseket tesz fel stb... nem fogom leugatni sőt, megpróbálok neki minél több mindenben segíteni végülis ez a dolgom."

Ha tájékoztatni szeretnéd az embereket, akkor azt érdemes úgy tenni, hogy akkor sem ugatod le őket, ha butaságot kérdeznek. Valamint, ha ebből üzletet remélsz, akkor pláne nem érdemes leosztani, leugatni őket (csak a szavaiddal élek, nekem nem stílusom így kommunikálni). Megfogják találni a lehetősséget, de nem rajtad keresztül, ebben biztos lehetsz.

Amúgy nem a levegőbe beszélek, mert szakmabeli vagyok, igaz vállalati biztosítás területén mozgok. Sokszor én is fogom a fejem az ügyfeleim kérdésein, de soha nem sérteném meg őket, főleg azért, mert nem ez a szakmájuk, így jogukban áll butaságot kérdezni, és akár kötözködni is, hiszen ők teszik bele a pénzüket az általam javasolt szerződésekbe, és joguk van alaposan körüljárni a témát. Ha jó vagyok, és biztos vagyok a dolgomban, akkor szépen, el tudom magyarázni neki, miért is jó a termék. Még egy gondoltat, és lezárom a témát. Már csak azért sem szép dolog sértőn beszélni valakivel, aki nem ért a témához, mert biztos lehetsz benne, hogy van az életnek jócskán olyan területe, ahol te kérdezel ostobaságokat, és biztos nem esne jól, ha ezért leosztanának.

2010. dec. 9. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!